sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Näetsä tän uhkana vai mahdollisuutena?

Viikonloppu on mennyt feidaamisten merkeissä. Jos olisin positiivisempi ihminen, saattaisin koettaa kääntää tämän rakentavasti ja etsiä tilanteissa piilleitä valoisia puolia. En kuitenkaan ole sellainen, ja aion ottaa pienet marttapisteet tästä kotiosoitteeseeni. Kas näin perustelen ensimmäisessä virkkeessä esitettämäni väitteen:

Perjantaina serkut hyydähtivät ennen luvattua Tenkka-osuutta. Myöhemmin muuan poistui baarista kesken illan.
Lauantaina muuan toinen ei päässytkään MP09:iin. Illan mittaan selvisi, ettei muuan kolmaskaan onnistuisi suoriutumaan eräästä alustavasti suunnitellusta tapahtumasta.
Sunnuntaina The Wrestler-ilta peruuntui, sillä kolmesta kysymästäni seuralaisesta jokainen, sanon uudestaan: jokainen! oli järkyttävän tiukassa kanadalaishalauksessa.

Voiko tämä olla huonoa tuuria vai yrittävätkö ihmiset käytöksellään kertoa minulle jotain, josta eivät rohkene ääneen puhua?

Puiston toisella puolella on taas ambulanssi, saman rapun edessä kuin viimekin viikolla. Taidan lähteä ostamaan B&J's-jäätölöä.

Nyt sitä myötätuntoa, jooko?

7 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

suosittelen kuitenkin näkemään kaiken mahdollisuutena mielummin. en pysty selittämään tekosiani muutakuin oksentamalla merkitsevästi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Muistan joskus neljä-viisi vuotta sitten kun olin järjestämässä tupareita ja päätin tehdä asian oikein viimoisen päälle, joten tein kutsukortit, postitin ne vajaalle parillekymmenelle hengelle hyvissä ajoin ja pyysin vahvistamaan osallistumisen. No, muutamat peruuttivat mutta ne jotka eivät ilmoittaneet, eivät myöskään tulleet paikalle.

No, olipahan hyvää ruokaa riittämiin yhdelle hengelle ja sellaisella viinamäärällä oli hyvä tutustua siihen, että miten juodaan yksin himassa kun vituttaa.

Tiedän jokseenkin tunteen siis.

Mierolainen kirjoitti...

Mä feidasin perjantaina humalan takia ja tänään darran takia. Mulla oikeasti sattuu sisäelimiin, joten en olisi ollut kyvykäs istumaan leffateatterissa. :(

Sä oot maailman paras Kesis, älä unohda sitä. Myötätuntoa ropisee ja pahoitteluja myös.

Kesäminkki kirjoitti...

:D merkitsevästi oksentaminen on aina hienoin - ja hienovaraisin - kuviteltavissa oleva ele.

enkä mä oikeasti ole kovin huonona sillä monet nastat jutut toteutuivat ihan mainiosti siltikin. hassun monta vaan sattui samalle kolmelle päivälle, vai mitä?

eikun ensi kerralla paremmalla, ööö, nesteytyksellä, everyone? :)

Mierolainen kirjoitti...

Mun kohdalta on nyt nesteytykset vähältä aikaa ohi. Siihen malliin sattuu vieläkin tonne selän puolelle.

panu kirjoitti...

Asutko karhupuiston laitamilla?

Kesäminkki kirjoitti...

en ees.