lauantai 31. tammikuuta 2009

Natsilapset ajavat junalla kerran tunnissa

Tiedättekö, mikä on sen suljettu huvipuisto syksyisessä tihkusateessa, Coldplay kajareissa, kuolleet koiranpennut jaloissa ja itkeviä masturboivia pellejä ympärillä -helvetin lähin kilpailija? Minäpä kerron, ettei päänne räjähdä pohdinnan voimasta. Se kuuluu seuraavasti: olet tappavassa paranoiakrapulassa, viiltävän aurinkoisessa terveyden perikuva -pakkassäässä Pasilan Lidlin edustalla, kun jotain märkää putoaa päähäsi, eikä mukanasi ole peiliä, jotta voisit tarkistaa, oliko se kenties linnunpaskaa.
Ei se onneksi ollut.

Eilinen vedettiin tehokkaasti. Aluksi jauhettiin herkkuserkkujen kanssa kaikkea sitä mitä uumoilinkin, sekä M&M'sejä. Lopussa myllytettiin yhtä ja loiskuteltiin punaviiniä minun päiväpeitolleni. Serkkujen hyydyttyä yhytin Nuun ja Laineen Mieron, joiden kanssa hurautettiin vuokra-ajurilla keskustaan, tarkalleenottaen Kiville. Siellä ilta jatkui dogailun ja mogailun merkeissä, muun muassa purujälkiä toisillemme tehden ja muutenkin huomiota (pahennusta) herättäen sekä punaista olutta ryystäen. Löysin tuttuja poikia ja hukkasin ajokortin. Sain kyydin kotiin ja Nuun uniseuraksi.

Tänään kuuntelin ystäväni ylenantamista vessassani (tulenpunaista!) ja söin krepsejä aamupalaksi. Nuu näki minut alasti ja peitti kätensä kasvoillaan. Minua pyörrytti ja puheenymmärtämiskykyni oli hetkellisesti hakusessa. Vihasin monia asioita, kuten Uniklubia ja Hesburgerin teeveemainosta. Minua sekä epäiltiin lesbisestä toiminnasta että yllytettiin siihen.

MP09 oli myöskin odotusten arvoinen. Paljon teemapukeutuvia Rinta-Joupin miehiä ja häpeilemättömiä asscheckejä, stereotyyppisiä messukissoja ja motoristivosuja sekä luonnollisesti kromia, kiiltävää maalipintaa ja kiihottavia isoja, kuumia... moottoreita. Sovitin maastohousuja takkirekkien välissä ja ostin kahdet. Sain myös kokonaisen noitapillinmakuisen metrilakun.

Perinteisen grönholmpizzan ja antihoroskoopin jälkeen (se vitsaili) palasin edellisen illan rikospaikalle noutamaan loput omaisuuteni mutkattoman mukavan baariminnan hoteista. Raitiotievaunussa virolainen mies tarjosi minulle istumapaikkansa ja miltei loukkaantui, kun sanoin jaksavani mainiosti seistä. Katsoin myöhemmin ratikan ikkunasta heijastuvaa peilikuvajaistani ja totesin miehen kenties luulleen minun olevan ns. siunatussa tilassa.

Nyt syön eilisiä jämiä (en niitä sipsejä, joiden päälle kaatui punaviiniä) ja odotan Gladiaattoreiden alkamista. Ja kenties helpotusta tähän darrapanetÄH.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä arrrvasin! Antihoroskooppi päätyi tänne. Kyseessä siis Iltalehden tuottama palvelu ihmisille jotka eivät usko horoskooppeihin, mutta haluavat silti tietää mitä tuleman pitää.

Sanvahvistus on ääni joka pääsee kun tentissä pistää vahingossa lyijytäytekynällä kynnen alle, sattuu kamalasti, mutta tajuaa juuri ajoissa ettei voikaan hypätä pystyyn ja alkaa kirota ja voihkia. " Aings"

Mierolainen kirjoitti...

Mun mielestä meidän kolmen pitäisi rekisteröidä yhteiset illat tavaramerkiksi. Ei kellään voi olla yhtä hauskaa ja jos yrittää, saisi maksaa siitä meille kelpo korvauksen.

Kesäminkki kirjoitti...

:D aings, loistokas kuvaus!

ja miero: älyttömän ässä idea! juo viinaa ja ansaitse rahaa, mikä voisi olla lyömättömämpi yhdistelmä.

nuunis kirjoitti...

meille tosiaan pitäisi maksaa ns.teostomaksuja. ja mulle kuuluisi ehdottomasti yrjöbonus!

mua harmittaa, kun olinkin estynyt MP09:sta. mutta aina ei vaan voi voittaa.