perjantai 23. tammikuuta 2009

Mein Kampf

Olen ollut töissä tänään miltei kolme ja puoli tuntia ja olen kusisen kiukkuinen. Itse asiassa olen raivoissani ja viittä vaille ampumassa nitojalla seuraavaa vastaanväittäjää silmään.

Mitä helvettiä sitä kenenkään kannattaa edes yrittää elää kuten ihmisen pitää ja huolehtia omista asioistaan itse, kun kuitenkin on lopulta aina joku, joka hoitaa ne omasta puolesta.
Jos ei osaa, halua tai viitsi lukea sopimusehtoja paperista, johon juuri on raapustamassa puumerkkiään, ei se mitään! Siihen voi aina vedota, ja sitten voi saada huutoraivareita niitä asioita hoitaville ihmisille.
Jos ei osaa, halua tai viitsi toimia sellaisten sääntöjen mukaan, joiden oletetaan olevan kaikkien asian kanssa tekemisissä olevien ihmisten tiedossa, ei se mitään! Siihen voi aina vedota, ja sitten voi kirjoittaa sapekkaita ja kirosanoja säästelemättömiä sähköpostipalautteita, joissa VAATII vastausta ja uhkailee kaikilla sekä olemassaolevilla että keksimillään rangaistuskeinoilla.
Jos ei osaa, halua tai viitsi hoitaa a) taloudellista tilannettaan tai b) terveyttään niin, että homma pelittää, ei se mitään! Siihen voi aina vedota, ja EDELLYTTÄÄ kaikkien perintätoimien välitöntä peruuttamista, rahojen palauttamista ja kenties vielä hyvitystä kaikesta kivusta, särystä ja vitutuksesta. Kyllä minä vuosi sitten tyräleikkauksen läpikäyneenä tiedän, ettei terveyttään aina voi parhaista aikeistaan ja sen tunnollisesta vaalimisestakaan huolimatta saada säilytettyä. Olisiko silloin kuitenkin syytä herätä asiaan ajoissa, tarttua toimeen ja neuvotella asianosaisten tahojen kanssa menettelytavoista? Nyt on tällaisissa tapauksissa aina parempi kuin puoli vuotta myöhemmin.

Koetin päästä raivoni juureen, olla analyyttinen ja löytää kiukkuni käyttövoiman lähteen.
En onnistunut.
Vapaamatkustajat vituttavat; tunnen itseni uskomattoman typeräksi yritettyäni itse parhaani mukaan hoitaa asiani kunnolla. Minulla on myös hieman jymäytetty olo, sillä helvettiäkö tässä itse koettaa kieli keskellä suuta kepsuttaa kaidan tien laitaa yhteiskunnan sääntöjen mukaisesti, jos kerran penkalla olisi paljon enemmän tilaa - ja näköjään ihan mahdollista tallustaa.

Perkeleen tyhmä.

2 kommenttia:

Neiti Murunen kirjoitti...

Mä olen miettinyt tänään ihan samaa. Tappelen lisää vasta maanantaina.
T. Valituspäällikkkö

Anonyymi kirjoitti...

ihmiset on tosi tyhmiä. ja loukkaavia. ja tyhmiä. siksi vituttaa itse edes yrittää, eli samaa mieltä täysii.