sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Marjatalla on muroja perseessä och jag har gupp i min aisa.

Viikonloppuni on ollut varsin ehtiväinen ja huonojen juttujen läpitunkema. Pieni katsaus siihen ohessa, kerta kaikkia kuitenkin kiinnostaa ihan hulluna.

Perjantaina kävelytimme Fridan kanssa Laulavaa Uikkukoiraa ja rankaisimme yhdessä tuhmaa Marjattaa. Keskustelimme myös kotimaisesta merkkiteoksesta nimeltä Ihanat naiset lannalla sekä kaikista maamme asikaisista. Ilta jatkui Taalasmaan seurassa vanhojen koulutovereiden nykyelämän Facebook-vakoilulla.

Lauantaina poistuimme vanhojen työtovereiden kera sivistyksen parista. Päivän kuluessa selvisi muun muassa seuraavaa: oman tehtaanomistajan hankkimiseen vaaditaan vain BC-kortti sekä hitsauskokemusta. Oikea vastaus kaikkeen on Heidi Klum. Kulttuurintuottaja, tuo ammateista seksikkäin, onkin vain samean eroottisuuden ympäröimä. Singstarissa pisteitä saa sitä enemmän, mitä kovempaa karjuu. Räppääminen mikrofoniin on vaikeampaa kuin mille näyttää. Jossakin Simonkylän liepeillä, Elvis Grillin naapurissa on pellolle sijoitettuna suuri valkoinen tissi, jonka näkeminen vie katsojansa takaisin kohtuun levittäen syvää rauhaa tämän sisimpään. Maakuntalaulujen laulaminen on kohottavaa ja yhteishenkeä luovaa - tai silmitöntä pelkoa ja ahdistusta aiheuttavaa.

Heräsin tähän aamuun vasen silmä sietämättömän kipeänä. Minun epäiltiin yöpyneen kyseinen näköelin avoinna, mutta mitään en luonnollisestikaan myöntänyt.

8 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Sulla on aina noita hauskoja reissuja mistä tulee ihan pimeitä anekdootteja. Koska dokataan? Mäkin haluan tollaiseen toimintaan.

Kesäminkki kirjoitti...

mä dokaan varmaan kolme viikonloppua tästä eteenpäin joka tapauksessa. vähän ahdistaa jo nyt. ja pimeää, sitä toden totta.

Mierolainen kirjoitti...

Ens lauantaina vois muuten vetäistä huolelliset pleksit. Tai siis, töiden jälkeen vähän nollata sivistyneesti. :D

nuunis kirjoitti...

meillä töissä yksi arvovaltainen henkilö kehoitti löytämään kyvyn viikonloppuisin "nollata pää", ja se on mielestäni selvä kannuste juomiseen. ensi vkonloppuna menen kuitenkin äidin ja siskon kanssa oopperaan.

en enää muista mihin tää liittyi. anteeksi.

Kesäminkki kirjoitti...

assosiointi on aina paikallaan, älä pyydä anteeksi! ja liittyihän toi viinanjuontiin.

ens la mä en toudellakaan vetäse minkäänlaisia läpinäkyviä muovivalmisteita. pe on eri juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Tissi? Mikä tissi?

Anonyymi kirjoitti...

Yksi frendi nukkui kerran kännipäissään toinen silmä auki. Ihan järkyttävää, kun taskulampun valokiila osui sen kasvoihin siellä pimeässä, näytti aivan karmeelta. Eli toivottavasti asia ei sun kohdalla ollut näin...

-Panu-

Kesäminkki kirjoitti...

tissipä tissi. kantsis käydä elvis grillillä niin pysyis ines skenes.

mä en ollut oikeasti edes niin humalassa, en edes sammunut. että olisin huomannut. ja nyt silmäkin on onneksi jälleen ennallaan, eläköön!