sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Canesten Combi -mies

Koska tämä viikko on ollut niin omituinen, rikkonainen ja osittain maailmasta eristettynä vietetty, tein töitäkin koko viikonlopun. Eilen töiden jälkeen tarkoituksenamme oli mennä Fridan kanssa yksille, jonka jälkeen siirtyä katsomaan improvisaatiotanssia ja -musiikkia Siltasaareen. Kävikin kuitenkin niin, että skumppa - ja mukaan tulleen Nuun seura - alkoikin yllättäen maittaa taidetta paremmin, ja päätimme jatkaa lasillisten kumoamista. Olimme varsin luovalla tuulella ja saimme palaveerattua kaikkiaan kahdettoista teemabileet tälle vuodelle. Tarkoituksena on juhlia ainakin sihteerikköinä, venäläisinä sekä vampyyreina. Tämän lisäksi lanseerasimme uusia supersankareita terveysteemalla: lausuimme muun muassa Asidophilus Bifidus -miehen, Foolihappomiehen ja Omega Q 10 -miehen syntysanat.

Nuun siirtyessä aikuiseen tapaan kotiosaston suuntaan (nautittuaan kaksi kevytkolaa ja yhden jääveden) aloimme olla vaikeassa tilanteessa punaviinikarahvimme kanssa; niinpä soitimme paikalle Peikon auttamaan sen tyhjentämisessä. Karahvi tyhjeni, pää täyttyi. Sitä samaa vanhaa, tiedättehän. Ennen kotimatkaa nautin suunnattomasti hiekoittaessani parin Peikkoa liehitelleen pirkon saumat oikein huolella ja kohtalaisen suurieleisesti. Kävimme myös ohikulkeissamme antamassa Kapteenille palautetta sekä viihdyttämässä Harrin Nakilla jonottavia ihmisiä.

Tänään on ollut harmoninen ja rauhoittunut olo, eikä töidentekokaan haitannut uudessa korkokenkä-t-paidassa ja kissankallopipossa.

Uusi vuosi on selvästikin tehnyt jotain salakepposia blogilleni, sillä aivan yllättäen kävijämäärät ovat moninkertaistuneet. Uuden vuoden aattona täällä poikkesi Analyticsin mukaan 1479 kävijää, siis yhden vuorokauden aikana. Jokaisena kuluvan vuoden päivänä kävijöitä on edelleen ollut useita satoja päivittäin, käsittämätön ja sisältöä peilaten vähintäänkin järjetön kehityskulku. Hieman enemmän ymmärrettävyyttä tuloksessa on, kun selviää yli 70 % kävijöistä saapuvan tänne Googlen kautta: peräti reilu neljäsosa hakusanailijoista on näpytellyt kenttään tiedätte-kyllä-kenen Idols-tähden nimen sekä valinnaisia alastomuuteen tai seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyviä termejä. Voi kuinka odotankaan aikaa, jolloin kukaan ei enää muista Annaa.

Viikko kaksi on aivan kulman takana, ja se jännittää minua aivan eri tavoin kuin mikään tähänastisessa elämässäni. Ymmärrän kyllä, että siitä käynnistyvät tapahtumasarjat saattavat johtaa kannaltani erittäinkin epätoivottavaan tilanteeseen, mutta yhtä hyvin saatanpa olla voittajan puolella minäkin; olivatpa seuraukset mitkä hyvänsä, ymmärrän myös sen, ettei niiden aktuaalistuminen ole mikään nopea saati vaivaton prosessi. Siitä huolimatta jotain on tapahtumassa, ja muutos mihin tahansa suuntaan on hyvästä. Keskeneräiset asiat vähentävät onnellisuutta ja epätietoista käymistilaa on kaikkein vaikein sietää.
Enkä itse voi kuin istua käsieni päällä ja odottaa.


Sinä olet minulle kaikki mitä haluan
kaikki mitä toivoisin
kaikki mistä haaveilin
Sinä olet minulle syksytaivaan kaltainen
kaikki mitä osaa en
kaikki mitä epäilen

- Zen Cafe: En oo koskaan tavannut

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Holy shiatsu, mitä määriä sulla on! Hauskaa kyllä että sulla on aina vain niitä samoja hakuja vaikka et kyseistä aihetta edes viljele.

Sulla taitaa olla edessäsi elämäsi vuosi jos nyt ihan oikein osasin lukea rivien välistä ja muistan joitain keskustelupätkiä oikein. Eri jännää!!!

Kesäminkki kirjoitti...

sanoisin ennemminkin että vaa'ankielivuosi, josta monet tulevat ovat riippuvaisia elimellisesti. toivotaan että pelkkää hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostanpa kunnon pojalta tässä tekstissä! ihanan petollista.

mä teen rumpumusaa täällä naamaa apuna käyttäen, maksimoidakseni jännityksen.