perjantai 2. tammikuuta 2009

It's all work and pleasure

Kun on viettänyt miltei viisi päivää käytännössä ihmiskontakteilta deprivoituna, sänkyyn sidottuna ja muutenkin ankeana, tuntuu töihinpaluu todelliselle juhlalle. Etenkin jos sitä on edeltänyt pienimuotoinen ja miellyttävästi päättynyt ilman puhdistaminen sekä toteutunut töihinkyyditsemistarjous, sillä virka-autolla.

Töiden jälkeen se, mikä alkoi hieman päämäärättömänä samoiluna kiehuvassa alennusmyyntihornankattilassa päättyikin erinomaisesti onnistuneisiin vahinko-ostoksiin, jotka kaikki mahtuvat todistetusti päälle. Ostokset myös sisälsivät kaksi hametta, osoittautunevat aikanaan erinomaisiksi hankinnoiksi matkallani kohti tyttönä olemista. Hyvä on, ostin yhden printti-t-paidankin, mutta se on mintunvihreä ja aikas makee.

Näistä aineksista voitte päätellä, ettei omaa iloista pikku listaa ole ollenkaan hankala laatia:

1) pakkaselliset aurinkopäivät, jolloin saa näyttää venäläiselle filmitähdelle ja käyttää valtavia aurinkolaseja ja untuvatakkia yhtaikaa.

2) The L Word, jonka kolme ensimmäistä tuotantokautta sain pipistelyn aikana katsottua miltei kokonaisuudessaan ja jonka nelosboksia löysin tänään Tunnelin Junttilasta täsmälleen yhden, selvästikin minulle korvamerkityn kappaleen.

3) Cyber Shopin myyjättäret, jotka ovat luontevimpia, mukavimpia ja kaikin tavoin parhaimpia asiakaspalveluhenkilöitä koko Stadissa.

4) B&J:n Cheesecake Brownie -jäätelö, jota voi tyhjentävästi kuvailla kahdella näppäimenpainalluksella: <3

Näillä eväin ei haittaa mennä huomennakin töihin. Lisäksi minulle on luvattu olutta ja kenties hieman kulttuuriakin palkkioksi, joten mikäpä tässä on ihmisenpennun temmeltäessä.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Cyber Shopin lisäksi helvetin hyvää palvelua saa Morticiasta, Backstreetistä ja Ninjasta. Se, miksi mä olen näissä asioinut, onkin taas ihan toinen tarina. :D

Sanavahvisteena pissakoirat eli peedoget

nuunis kirjoitti...

tyttönä ei muuten ole yhtään hullumpaa, mä olen kaksi viikkoa putkeen pukeutunut hameeseen ja tänään oli huulipunaakin. mieti!