keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Tyttöbakteereita

Toisinaan on ihan erityisen kivaa olla tyttö. Esimerkiksi silloin, kun on aamulla pessyt tukkansa ensi kertaa uudella, ihanan karkkihajuisella shampoolla eikä voi olla tuon tuostakin viskomatta polkkamittaista lettiään saadakseen aikaan huumaavia tuoksupilviä päänsä ympärille.
Tai silloin, kun aamulla töihin kävellessään sattuu törmäämään City-käytävässä siihen faktaan, että viimeinkin saamme saippuakaupan Helsingin keskustaankin!

Muita hyvänhajuisia asioita:

- Erään iho, partavesi ja tukka
- vastakeitetty kahvi
- Comfortin uudet huuhteluaineet
- pakkasaamut
- painotuoreet sanoma- ja aikakauslehdet
- nahka, siis vaatteissa tai esimerkiksi hevosten varusteissa
- kookoksentuoksuinen vartalovoide
- Victoria's Secretin huulikiillot
- vastaleikattu ruoho (joskin tähän aikaan vuodesta on vaikea muistaa, miten tainnuttava sen tuoksu oikeasti voikaan olla)
- hyvälaatuinen ja lehtevä kuiva heinä, sellainen oikein vihreä ja hienokortinen
- sahanpuru
- ulkona kuivattu pyykki
- kostea multa
- voipaperi
- kaneli ja inkivääri

3 kommenttia:

ee kirjoitti...

Kävin aamupäivällä kamuni kanssa näpelöimässä niitä saippuoita, joiden tuoksu täyttää koko citykäytävän - sori, allergikot. Vielä kolmen aikaan iltapäivällä tunsin tuoksun käsissäni, kun heiluttelin käsiä töissä puheen tehostamiseksi. Että aika tarttuvia aromeja, jeij.

Anonyymi kirjoitti...

se on kyllä hullua, kuinka tosiaankaan nyt ei pysty oikein muistamaan sitä ruohon tuoksua, ja se on onnenpäivä, kun sen haistaa ekaa kertaa keväällä :)

Kesäminkki kirjoitti...

hahah :D meidän pukkareissa oli joskus aikanaan (on ehkä vieläkin, en tiedä?) lappu, jossa luki jotain että muistathan hajusteallergikkoja suihkutellessasi tuotteita - johon eräs kaverini totesi mutkitta että "heidän muistolleen!" ja tupsautti mojovat tuoksupilvet ilmoille.

ja nuu: tosiaan! siitä saattaa joutua melkein tainnoksiin, moisesta.