lauantai 20. joulukuuta 2008

Saturday Night's Alright for Fighting

Tänään.

Rikoin aamulla tiskatessani lempiviinilasini, jonka lahjoitti kerran niin tärkeä amerikkalainen vuosia sitten. Sirujen siivoamisen vuoksi myöhästyin aamupäivätapaamisestani ja saavuin sinne hikisenä ja vuotavanenäisenä sekä läpitunkemattoman ankeaa säätä kiroten.

Sain viime tingassa loisto-oivalluksen rouva Taalasmaan joululahjaksi (joka oli ainoa puuttuva tässä vaiheessa, jee meitsi!) ja tulin siitä niin hyvilleni, että melkein paljastin sen sille.

Nautin miellyttävän ylellistä brunssia Bellyssä - joskin ilman kuohuviiniä - ja tunsin oloni kotoisaksi coolien kantakaupunkilaisten seassa. Tuijotin omituisen tutunnäköistä baarimikkoa ja sain kuulemma miettivää mistä-mä-sut-tunnen-tuijotusta myöskin takaisin (kumpikaan ei keksinyt).

Olin Dahlmanin jouluostosseuralaisena ja suoritin itsekin muutamia noutotoimenpiteitä. Kruunasimme kaiken kapuamalla viimein niille kaivatuille kuohujuomille Tornin Ateljé Bariin humalaisen suomalaisseurueen ja epälukuisan turistijoukkueen seuraksi.

Tulin kotiin. Aloin siivota ja unohdin karvalankamatot ja lampaantaljan sateeseen.
Raivasin vaatekaapin vasta-avatun skumppapullon voimin ja jätin haikeat hyvästit monille huolella palvelleille ja hyviä hetkiä kanssani kokeneille nutuille.

Rakastuin Nick Caveen kuunneltuani summamutikassa Let Love in -albumia. Yllätyin positiivisesti valittuani soittolistalle Get Cape. Wear Cape. Fly. -yhtyettä, sillä jostain syystä kuvittelin sen musiikin aivan toisenlaiseksi.

Siemailin hieman lisää kuohuviiniä siitä jokin tovi sitten avatusta pullosta ja odotin juuri paketoidun joululahjan kanssa Erään ilmoittautumista. Tunsin oloni typeräksi ja hieman nousuhumalaiseksi.

Päätin blogata yhdentekevän listauksen saadakseni a) jotain tekemistä ja b) muuta ajateltavaa.
En tainnut onnistua.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Mennään Nosturiin. JOO!!!

Mierolainen kirjoitti...

Ja eikö ookkin hyvä se Get Cape.? Mä tykkään siitä ekasta levystä kyllä kovasti, tokaa levyä en oo kuullut.