sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Tuoretta keuhkoverta suun täydeltä

Olen kipeä. Tulin sairastuneeksi epäjalosti koko mökkiviikonlopun tunnelman hapattaneesta henkilöstä, DeeJii Edamin velimiehestä herra Jälkipoltosta, jonka kanssa jaoin unihuoneen. Mies söi toisten lääkkeet ja muiden ostamat ruuat, ei osallistunut keskustelun ja rennon ilmapiirin ylläpitoon, ruuanlaittoon tai saunan lämmittämiseen tai ylipäänsä mihinkään muuhunkaan. Tartuttipa vain sekä minut että Dahlmanin ilmoille hönkimillään bakteereilla niin, että nyt yskin kuin William B. Tensy konsanaan, ja sängyssä maatessani vuoroin horkkaan jääpalikkana, vuoroin kastelen lakanat kuumehiellä. Selän nahka särkee niin, ettei vaatteita tee mieli pitää päällä ensinkään ja Ibumaxitkin joku petkuli on horinut kitaansa niin, että lienee välttämätöntä vaihtaa suosiolla Panacodiin.

Tätä ennen kuitenkin vietin täysipainoisen maalaisviikonlopun Pieksämäen lähistöllä mökkimaisemissa.

Istuin -4 celsiusasteen sisälämpötilassa lukien Cosmopolitania ja siemaillen glögiä.
Pelkäsin hysteerisesti pimeää sekä sisällä että ulkona yöllisen vessareissun tiimoilta, ja selvästi ovella jyskyttäviä Strangerseja.
Nukuin +26 celsiusasteen sisälämpötilassa flanellipyjamassa ja villasukissa, ilman peittoa.
Onnistuin shopauttamaan Pieksämäen keskustasta kivat hameen kanssa sopivat saapikkaat ja parit ylipolvensukat, sillä aion alkaa naiselliseksi. Ainakin kausittain. Löysin myös kaksi klassikkokirjaa yhteishintaan 1 €.
Väittelin feminismistä sekä energiankulutuksesta.
Ihastelin täydellistä talviaurinkoa, kimmeltävää hankea sekä yön aikana umpeenjäätynyttä saunavesiavantoa.
Pelasin Napoleonin hautaa Pasin ja Anssin kanssa sekä Jerusalemin suutaria takan ympärillä.
Istuin auton takapenkillä lämmöt täysillä untuvatakissa ja koetin hillitä ylitseni pyyhkiviä kylmänpuistatuksia, sekä yskin keuhkoputken pohjukasta saakka lapaseeni.

Nyt jos menis nukkumaan, kun ei enää tajua mistään mitään.

5 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

miten pelataan jerusalemin suutaria takalla? eihän tuleen voi istua? miksen tajua? onko tää jotain soveltavaa tiedettä?

Kesäminkki kirjoitti...

hahah, ja koska sä olet heppatyttö, sä todennäköisesti olet ainoa joka kyseisen pelin edes tietää :D me ekana iltana lämmiteltiin siinä takan ympärillä istuen kukin omilla tuoleillaan, ja mä kerroin että tällainenkin peli on. mua ei uskottu, vaan alettiin spekuloida kaikenlaista persian shaaheista ja sellaisesta.
pitkä ja epähauska tarina kerrottuna, kuten huomaat.

nuunis kirjoitti...

huh, mä muuten oon aina luullut, että kaikki tietää jerusalemin suutarin :D se taitaa olla heppatytöillä kyllä ainoastaan hallussa.

Anonyymi kirjoitti...

Jerusalemin suutari/Tuolileikki

Tuoleista, joita on yksi vähemmän kuin on leikkijöitä, muodostetaan rinki siten että istuimet ovat ulospäin. Leikkijät alkavat kiertää tuoleja esim. musiikin tai taputuksen tahdissa. Kun ääni lakkaa täytyy leikkijöiden istua mahdollisimman nopeasti tuoleille. Joka jää ilman tuolia tippuu pois pelistä. Joka kierroksella vähennetään myös yksi tuoli. Se ken jää viimeiseksi jäljelle on voittaja.

Kesäminkki kirjoitti...

oliks tää taas dahlia guuglaamassa osoittaakseen netinkäyttötaitojaan? :D koska MEHÄN just tiedetään, miten se peli menee, eikä MEILLE tarvii siitä kertoa. ni.