lauantai 26. huhtikuuta 2008

Ajatusteni tahmea Thames

Onkohan Radio Helsingin uutistoimittajaksi pääsemisen yhtenä edellytyksenä se, että kuulostaa lukihäiriöiselle ja muutenkin jälkeenjääneelle? Ihan oikeasti, millään muulla radiolla ei ole yhtä amatöörimäisiä ja takeltelevia uutistenlukijoita. Tekisi mieleni antaa esimerkiksi heistä pahin, neiti Ä., mutta jos se sitten vaikka googlaa itseään ja löytää tänne, sille tulee paha mieli ja se alkaa ehkä vihata mua. Eikä musta sitten voi enää tulla niin helpolla maailman valtiatar.

Mä olin eilen ulkona serkkuni Hinkkiksen ja avomiehensä Makin kanssa (Makki - Makin, ei siis Aikakonehenkisesti Maki - Makin), ja myöhemmin seuraamme liittyi myös ystäväni Virveli, jota en ole nähnyt aikoihin. Nämä ihmiset saivat mut jälleen kerran miettimään, mitä olen tehnyt onnistuakseni ansaitsemaan näin mahtavaa väkeä ympärilleni. Mä en usko, että olen itse puoliksikaan yhtä kiva, kannustava ja lämmin ihminen kuin niistä melkein jokainen.

Eilen mua pitkästä aikaa myöskin pyrittiin pokaamaan useaan otteeseen, sekä Kinkkulassa että Kivillä. Olin asiasta varsin yllättynyt, kunnes tajusin, että edelliset baarikerrat olen viettänyt enemmän tai vähemmän Rikkaan Ystävän kanssa kahden. Se puolestaan saattaa ulkopuolisista näyttää siltä, että oltais niinkö pariskunta. Vaikkei olla, mutta sitähän ne ei tiedä.
Mutta pokauksiin palatakseni: ne oli kamalia, huonoja, ala-arvoisia. Lisäksi niitä suoritti sellaiset heput, joita eräs ystäväni kutsuisi Marjan Valinnoiksi: semmoiset ingenjöörismiehet, yhdeksänkymmentälukuisilla poskirilleillä, jenkkisiilillä ja hirveän kuivilla jutuilla varustettuna. Mun markkina-arvo on selkeästi kokenut inflaation. Odottakaahan, kun saan taas tomumajani kuntoon ja piikkarit jalkaan, sitten ei enää Marjan Valinnat tohdi lähestyä noin kotoisasti!

Kohta aion mennä Virgin Oiliin pizzalle. Sieltä saa suorastaan orgastisen hyvää sellaista, ja mitäpä sitä sinkkunainen muutakaan nauttisi näin lauantaipäivän kunniaksi. Äitinsä kanssa.

8 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

oi mullakin sua minkkinen<3 heti hellyyskohtaus tarttui.

se on muuten kamalaa, kun miettii, että kuvitteleeko juuri tuo miestyyppi olevansa jotenkin samaa kategoriaa kuin itse on; musta sä et kyllä millään profiloidu niin tavikseksi kuin ne (taas ihan sikahyvin kuvailtu, tiiän just ketä ne on!). ei hjummarra, mika taa maailma vaiva!

Mierolainen kirjoitti...

Sun pitäisi olla otettu, että ne miehet ovat rohjenneet tulla juttusille. Se yleensä kun ei ole helppoa meille ja vaatii paljon mutta kaiken. Sitten kun lytätään, ei uskalla helpolla lähestyä ketn. Sitten tulee Mierolaiseksi kun tarpeeksi usein noin käy. Sitten voi emo-nillittää täällä internetissä ja olla muutenkin paskajätkämäinen. Ja olla krapulassa tänään.

nuunis kirjoitti...

ääh, voi miero, ei me minkin kanssa ikinä lyttäillä ketään, vaan kauniisti sanotaan ettei nyt kiitos. älä herrrmostu! pakittamisen voi tehdä sivistyneesti, vaikka motiivi olisi alhainen tavalla tai toisella, kyllä sä tiedät.

Kesäminkki kirjoitti...

mä olin kyllä sille yhdelle aika julma, mutta vain siksi, että se pyrki koskettelemaan mua kuin omaansa. siitä en tykkää, en mäkään mene tuntemattomien reviirille ellei erikseen pyydetä.
mutta muuten oikein urheita janttereita.
ja mierolaisella on tänään paperienkelipäivä, sitä pitää ymmärtää <3

nuunis kirjoitti...

paperienkelipäivä! :D pitää kyllä ymmärtää, anteeksi <3 onko se vähän vastaava kuin tyttöjen trl-päivä?

Mierolainen kirjoitti...

Paperienkelipäivä... hmm.. eikä oo. Mulla on kipeä olo edelleen ja siteeraan seuraavaksi useata punk-yhtyettä:

"I'm sick of being sick."

Edes Grandiosa ei auttanut. Kävin kaupassa ja teen huomenna näköjään kasvisruokaa, unohdin ostaa lihaa. Kasvisruoka voi kyllä olla hyvästä, oon mässäillyt aika kovasti.

Kesäminkki kirjoitti...

i'm sick and tired of being sick and tired. tiedän tunteen.
ollaan kilttejä toisillemme, mä ainakin kaipaan sellaista.

Mierolainen kirjoitti...

Juu, ollaan vaan. "Aaawwww" ja vaaleanpunaisia hattaroita ja poneja ja jäätelökeitaita ja ja ja.... argh. Eiku, ollaan siis juu. Mäkin kaipaan sellaista enkä yhtään kapitalismia ja kvartaalitaloutta.