tiistai 1. huhtikuuta 2008

Haluan päiväkotiavustajaksi - tai Subille juontamaan.

Miten on mahdollista, ettei vuokranantaja muka voi kieltää vuokralaista tupakoimasta vuokraamassaan asunnossa? Näin meidän talonmies mulle tänään vastasi tehdessäni valituksen naapuristani edelleen ja nyt aiempaa sankempana kantautuvan röökinkäryn johdosta. Ei me oikein voida kieltää ihmisiä tupakoimasta kotonaan. Miten niin ette voi? Sen kun kiellätte vain, se on kaiketi teidän oikeutenne ja - toisen vuokralaisen sitä erikseen pyytäessä - velvollisuutenne.

Miksi sellaiset niiaavat bussit ryhtyvät usein tekemään ärsyttävää heijaavaa aaltoliikettä liikennevaloissa tai muuten vain paikallaan seistessään? Onko se jokin kuskien yhteinen mieliteko ja trendi, vai eikö sille vain voi mitään? Musta se on paitsi aika kiusaavaa myöskin toisinaan oksettavaa oloa tuottavaa.

Miten ihmisen olisi tarkoitus työskennellä sellaisten kollegoiden kanssa, jotka ovat paitsi kykenemättömiä jakamaan vastuuta ja delegoimaan, minkä vuoksi ovat ajaneet itsensä burnoutin partaalle myöskin taipuvaisia lietsomaan paniikkia ja stressiä täysin hallinnassa oleviin tilanteisiin ja ihmisiin? Miksi nämä kollegat keksivät itse oman universuminsa ja totuutensa, eivätkä tyydy niihin kaikilla muilla käytössä oleviin? Miksi täysikasvuisilla yksilöillä on työyhteisössä mahdollisuus käyttäytyä nulikkamaisesti, juoruilla selän takana, osoittaa mieltään, rakentaa klikkejä?

Miten voi olla niin, että sääressä ei käytännössä ole juurikaan tuntoa, mutta silti nukkumaan mennessä se alkaa sätkiä tanssitaudin kourissa? Miten selkäjumi voi vetää toisen pakaran ihan kireäksi palloksi niin, ettei sen kanssa voi istua risti-istunnassa, kuten yleensä luontevimmin istuisi?

Äh.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Villit uudet värit!!! Tap tap. :D

Kesäminkki kirjoitti...

tap-tapu tap :D

aattelin uusia noi linkkivärit, kun niitä vähän heikosti erotti tuolta leipätekstistä muuten.

jeje, eläköön uudistukset!

Unknown kirjoitti...

Bussien niiailulle esim. liikennevaloissa ei kuskikaan voi mitään. jos pinta on jotenkin epätasainen, bussi yrittää oikaista tilanteen, mutta sitten joku systeemi ilmoittaakin, että taas ollaan vinossa.. ja niiailu jatkuu. Se on joku automaattinen homma kuulemma.

nuunis kirjoitti...

sinulle on myönnetty maailman parhaan otsikon muistamisen palkinto. tadaa, ole hyvä.