maanantai 21. tammikuuta 2008

Velimiehen pöytäkirja

Koskapa vapaa assosiaatio on mitä ilmeisimmin kasvattamassa suosiotaan ihan yleisesti viestinnässä, mäkin haluan ratsastaa aallon harjalla ja tehdä tämän päivän merkinnän viikonlopustani sillä. Toinen syy on sitten se, että asioita ja ilmiöitä sekä hokemia esiintyi niin tiuhaan tahtiin, etten osaa oikein jäsentää niitä päässäni saati näppiksen avulla. Elämysten jakamisen polte on kuitenkin kova, siispä täältä pesee - härifrån tvättas (jälkimmäinen ruotsia):

Ebookers, epäsuositeltava hotelli, skipattu kiipeily, Ensio Häkkinen & Saksa on paska maa; solariumpoket, Tobbe-kapteeni, asiaton kysymys portaista, Väestöliiton parisuhdetesti, Jeeves rumpujen takana & Timo Silakka soolokitarassa, K70-jengiläiset; paras neuvo, Östermalmin sammutuskaarti sekä savusukellustiimi tosi toimissa, ostelu & sen välttely; riisipäivä, punjabi, monennenko polven orjia sitä ollaan, tyttökalenteritytönnäköinen tyttö, trubaduurin silmäpeli, sankarin viitta, puuteritukka, ruotsalaiset gay-skeittarit, kalju keilalelun muotoinen Vagabond, setä Tummelissa; taksikyyti, eväskatastrofi, luottoraja, jälkikeinunta.

Tällä hetkellä mulla ei ole juurikaan muuta sanottavaa, en siis sano muuta. Tack och hej och leverpastej!

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Heeehee! Otsikko on ehkäpä maailman hauskin ja täytyy sanoa että nyt oli kyllä parhaimmankuuloiset assosiaatiosanat ikinä missään. Vähän ehkä jopa ahdistavaa että joidenkin assosiaatiovarasto ovat noin tulvivaisia viikonlopun jäljiltä kun me muut assosioidaan sanoilla: Auto, pysähdys, ruoka, syli, ketsuppi, silmä...

Mierolainen kirjoitti...

Huomaa ihan tyystin "tahallinen" loikkiminen yksikön ja monikon välillä lauseessa. Hoh.