tiistai 15. tammikuuta 2008

Mikä meihin fiksuihin ihmisiin menee kuntokeskuksessa?

Minä olen keski-ikäinen nainen. Minä harrastan kuntoilua: sekä gynekologini että fysioterapeuttini ovat sitä minulle suositelleet (puhumattakaan naistenlehdistä ja aviomiehestäni).
Minulle ei ole yhdentekevää, miten kuntoilen: minä teen sen tyylillä. Minä olen menettänyt sydämeni salsalle ja kaikelle etelämaalaiselle, kuten salsaopettajalleni. Lisäksi minä harrastan tavoitteellista pilatesta - ja vähintäänkin yhtä sulavaa flirttiä pilatesohjaajani kanssa.
Minä olen saavuttanut elämässäni tiettyjä etappeja, ja mitkään teiniritsat eivät todellakaan kävele ylitseni: minä huomautan, valitan, reklamoin, jätän palautetta. Minä huutelen, oikaisen, täsmennän, kerron, miten asiat todella ovat.
Minun ylitseni ei kävellä: minä ohitan, kiilaan, pujahdan ja etuilen. Minä vaadin palvelua, kunnioitusta, nöyryyttä, alttiutta. Minä rähjään, kiroilen, korotan ääntäni, uhkailen, nimittelen.
Minä en suostu enää tukahduttamaan todellisia tunteitani: minä pyörittelen silmiäni, teen ilmeitä, saan itkuraivareita julkisilla paikoilla; minä näytän keskisormea, minä poljen jalkaa, minä lyön nyrkkiä pöytään, minä heittelen esineitä ihmisiä kohti.
Minulla ei ole käytöstapoja, tilannetajua tai minkäänlaista häpyä toimissani. Minä kostan kaiken elämässä kokemani vääryyden matalapalkkaiselle asiakaspalvelijalle, joka useimmiten on kuitenkin syypää kaikkiin vastoinkäymisiini, ja hymyileekin julkeasti, saatanan lutka.
Ettäs kehtaa.

6 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Minä elän?

-Aleksis Kivi

nuunis kirjoitti...

on se muuten kumma, kuinka toi HYMY nimenomaan on viimeinen kirsikka raivon kakun päälle; siitä ne sekoaa, vaikka vaikutuksen tulisi olla päinvastainen.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa :D Nyt kyllä totuuden nimissä pistät tilastot, että mitä noista kaikista on oikeesti tapahtunut. Onko tosiaan esineitäkin heitelty?! Kuinka karkeaa ja moukkamaista käytöstä!!!

Mutta mikä parasta, enää muutama kymmenen vuotta ja me päästään tiskin toiselle puolelle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin. Ja prikulleen.

Anonyymi kirjoitti...

:D Kyllä. Eipä tässä voi muuta sanoa. Paitsi ehkä "Aamen".

Love,H

Kesäminkki kirjoitti...

nuu: hymyhän on pistämätön epäkunnioittavuuden osoitus! se on sitä paitsi kutakuinkin törkeintä, mitä ihminen toiselle voi tarjota.

dahlman: kaikki noista on oikeasti meidän keskuksissa todistettavasti sattuneita episodeja. muutamia esiintyy päivittäin, muutamat on kuriositeetteja. totta jokainen, yhtä kaikki. tervetuloa nauttimaan positiivisista liikutaelämyksistä!