keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Seuraava materiaali sisältää raakoja kohtauksia, jotka saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita.

Jos jokin asia tässä maailmassa mua oikein toden teolla ja selkokielellä ilmaistuna vituttaa, niin piittaamattomuus. Sellainen, ettei viitsitä kiinnostua, ei jakseta tarttua, ei tulla panneeksi merkille eikä oikeastaan juuri naposta vaivata edes päätään sillä.
Jos on niin, että työpaikallamme siivoojat eivät siivoa meidän työntekijöiden sosiaalitiloja; jos on niin, että yleisenä, kaikkien tiedossa olevana käytäntönä ja yhteisenä sopimuksena niitten kunnossapito on kaikkien kyseisessä keskuksessa vuoroja tekevien työntekijöitten kollektiivisella vastuulla; jos on niin, ettei siivousvälineistä ja -aineista saati ajasta ole puutetta: jos todella on näin, niin miten voi olla niin, että kukaan ei koskaan erikseen kehottamatta tule tarttuneeksi toimeen ja siten koko paskan hoitaminen jää aina sellaisen harteille, joka ei todellakaan kestä enää sitä kuonan ja töryn määrää. Todellakin, se siivoaa jota häiritsee ja hyvä niin, mutta mun on sittenkin ihan helvetin vaikea uskoa, että mä olisin ainoa, jota ne päänkokoiset pölyhattarat, loskaisista kengänpohjista syntyneet kuralammikot ja jonkun suunsa ohi ja pöydälle lapioima eväskeitto oikeasti vaivaavat.
Kyllä korpeaa, ihan huolella. Mä ymmärtäisin, jos töitä olis niin ettei henkeä kerkeä vetää, mutta kokemuksesta satun tietämään, että valtaosan aikaa näin ei suinkaan ole.
Mua myöskin suunnattomasti panee sapettamaan, että tällaisten tilanteiden johdosta ja niihin ainoana tarttuessaan saa hyvin herkästi niuhottajan ja rähjääjän maineen, ja sitten taas jossain joku vitun väsynyt nöyhtäinen hikisukka saa aiheen tirauttaa loukkaantuneen kyyneleen, että kun se Minkki on aina niin ilkeä ja kärkäs, ja että en mä pahalla mutta en vaan yhtään ajatellut. NO MITÄ JOS ALKAISIT VÄHITELLEN AJATELLA! Aikuisten ihmisten kesken tuntuu niin helvetin hoopolle holhota ja kysellä perään ja patistaa ja tuuppia, mutta kun muuten ei kerta kaikkiaan mitään tule tapahtuneeksi.
Voi vitun ikenet! Pillunsilmä! Kyrvännuppi! Helvetinperkeleensaatananrunkkuvittupaskahomohuoravisvaräkärupiripulijumalautaperseensuti! GAAH!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D ei hitto... nauratti. thanks dear ;)

ja vakavasti ottaen, tiedän mistä puhut, ymmärrän sinua. (luultavasti olen itse kuitenkin yksi noista välinpitämättömistä, anteeksi).

-hoo

Mierolainen kirjoitti...

HAHAHHAHAHHA!!! Sun pitäis olla pomo. :D

nuunis kirjoitti...

Hienosti tavoitettu sellainen Eniten vituttaa kaikki -henki tässä merkinnässä. Olen aivan samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

No auts. Ei siellä nyt ihan noin likaista ollut...