lauantai 5. tammikuuta 2008

Mattosandaalit!

Musta tuntuu, että olen otellut kolme erää kehässä; että olen kiivennyt pari tuntia kasiseiniä; että olen juossut puolimaratonin, ja tämän kaiken päälle vielä tehnyt töitä kellon ympäri helvetillisellä kiireellä.
Todellisuudessa olen shoppaillut kaupungilla kello 11.15 alkaen, lounastanut sisäfilettä pinaatilla ja huuhtonut sen alas puolikkaalla punaviinipullollisella. Ei siis ihme jos väsyttää.
En ollut ajatellut lähteä ulkoilemaan tänään, mutta nyt tuntuu toiselle. Ehkä jos menis hetkeks päikkäreille ja katsois ne Pelastajat ja miettis tilanteen uudelleen sitten...
Kulutushyödykkeitä, joihin sijoitan sitten kun olen varakas:
  • Tigin tukkatuotteet
  • mm. Make Up Storen kosmetiikka
  • laadukkaat ja kauniit alusvaatteet
  • arvokkaat alkoholijuomat, kuten punaviinit ja viskit

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Noita arvokkaita kulutusjuttuja odotellessa sijoitat mm. Pirkka hiustuotteisiin, postimyyntimeikkeihin, H&M:n alekalsareihin ja Lidlin kaljaan?

Anonyymi kirjoitti...

Kasiseinä on jo aika vaikea! Kauheen kivaa kun saattaa ammattislangata tolleen lauseessa sujuvasti ;)

-Nuu

Kesäminkki kirjoitti...

H&M:n alekalsarit on itse asiassa sangen käypää kamaa! lidlin kaljaa en ole maistanut, mutta jo kulttuurisen knowhow'n vuoksi se olisi miltei välttämätöntä, jotta pääsisi ns grafenwalder-indeksin alkulähteille.
ja totta puhuakseni kasiseinä olis jo niin vaikea, ettei mulle tulis siinä enää edes hiki kuin korkeintaan turhautuneesta itkusta ja voimattomasta ilman haromisesta. että sikäli slangin käyttö lieni hieman ylimitoitettua :D