keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Haastesaastetta

M. Laine läppäsi meemihaasteella. Katsotaan mitä tästä tulee, koetan keksiä mahdollisimman merkityksettömiä satunnaisjuttuja, sillä olen edelleen melko myrkyllisellä tuulella.

Siispä:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Ja sitten:

1. No en oo koskaan pannu hippiä. Terveisiä Fridalle.

2. Lapsena tykkäsin niin paljon ruudin tuoksusta, että järkeilin sen maistuvankin hyvälle. Ja sitten nuoleskelin tulitikkuaskien raapaisupintoja. Pidin myös tupakan ja pakokaasun hajuista ja söin voita lusikalla suoraan purkista. Ja maksalaatikkoa kylmänä, mutta sitä teen kyllä edelleen.

3. Olen ihan kamalan kutiavainen ja minut voi ajaa hulluuteen koskettamattakaan, silkalla kutittamisen uhkailulla. Etenkin jos verbaaliseen uhkaan lisää sellaiset kutitusliikettä ilmassa tekevät ja piinaavasti lähenevät sormet.

4. Ihmiset, jotka jatkuvasti peilaavat itseään kaikista heijastavista pinnoista, ovat mielestäni uskomattoman hermostuttavia. En myöskään luota siihen, että ne kuulevat tai kunnolla ymmärtävät mitä niille puhutaan, kun ovat niin keskittyneitä itsensä ihailemiseen.

5. Olen joukkohurmosihminen. Lumoudun monista musikaaleista, joissa on massiivisia kuoro- tai tanssiryhmäkohtauksia; keikat, mielenosoitukset ja muut sellaiset torikokoukset, jossa on lukuisia (itseni kanssa) samanmielisiä ja meluisia ihmisiä pakkautuneena vähän liian pieneen tilaan, saavat minut suunniltani riemusta.

6. Näin kouluaikoina hirveästi vaivaa muistiinpanojeni eteen. Yläasteen historianvihkoon muistan värittäneeni puuväreillä jokaisen maan nimen sen lipun värein, siis aina kyseisen sen esiintyessä muistiinpanoissa. Ranska. Saksa. Ruotsi. Suomi. Tuohon malliin. Saatoin olla hieman neuroottinen.

Tulipa helvetin hyvä. Haastan Neiti Murusen, TK:n, Tosikon ja Sivukujan. Niin ja Reinon. Enkä millään keksi kuudetta, enkä myöskään voi mitään sille, että nämäkään tuskin tarttuvat haasteeseen.

4 kommenttia:

Amaaria kirjoitti...

No joo, kun minulle sanoo, "ettei se varmaan rupea/ halua / pysty / toimi" niin varmanapa rupean!

Anonyymi kirjoitti...

Hehei, tänks! Samastun täysii kohtaan 5... ja olen henkilö kohdasta 4.

Kesäminkki kirjoitti...

EI RIITÄ! LISÄÄ, etkö kuule väkijoukon mylvintää?

Neiti Murunen kirjoitti...

done and done