perjantai 14. marraskuuta 2008

Flic flac ja suklaamonni

Menimme Malmille katsomaan nykytanssia. Itse biisi oli luonnollisesti aivan erinomaisen elähdyttävä, mutta aivan erityisesti haluaisin suositella Malmitaloa kaikille asiaan perehtymättömille. Menkää! Se on siinä ihan juna-aseman vieressä, siinä vas... tai odottakaas, annankin teille Fridan numeron niin voitte kysyä itse. Että missä.

Koska Malmitalon sijainti on tosiaan niin kovin kätevästi ihan siinä juna-aseman tuntumassa, jouduimme myöskin paikalliseen anniskeluravintolaan. Saimme ruokaa ja viiniäkin, mutta enimmäkseen pahaa silmää paikallisilta.
Nousimme bussiin, jonka suuntakilvessä kyllä luki että "Kotiin", ainakin kartanlukijamme mukaan. Pääsimme Suutarilaan, tarkalleenottaen Kynttiläkujalle, missä taisi olla pääteasema. En saanut ottaa taksia kantakaupunkiin, ja miksi olisin sen toki tehnytkään: olihan meillä kättemme ulottuvilla kaikki mitä ihminen tarvita saattaa. Ja matkan varrella Neste Oil sekä Munthers, mitkä kumpainenkin kertovat aukotta siitä, ettei matkaa ole jäljellä enää pitkälti.

Nyt olen turvallisesti omassa kotona, omassa sängyssä, omassa yöppärissä ja masu täynnä mysliä. Puhelinkin soi juuri sillä oikealla äänellä tyynnyttäen viimeisetkin lähiöahdistuksen rippeet. Kaikki on jälleen hyvästi, ja huomenna on lauantai.
Ja minä tykkään ihan kamalasti eräästä, jolle tämä ei kyllä tule yllätyksenä, mutta joka saa ihan tavallisilla sanoillakin vatsaan aikaan varsinaisen villieläinpuiston ja naamalle ääliömäisen virnistyksen. Kosketuksesta nyt puhumattakaan.

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Onko sinne Malmitalolle oikeasti noin vaikeaa ja hankalaa? Mun pitäisi nimittäin suoriutua sinne koulun takia jossain vaiheessa. Noh, ehkä oon sitten just sillon ihan älyttömän kipeä ja sen sellaista.

Sanavahvisteena huoltoasemakeskustelun loppu:

"Tarviiko jotain muuta?"
"Voisin ostaa varalle yhden unbion"

Anonyymi kirjoitti...

eeehei helppoo on ku lapsen hakkaaminen! uskallan sanoa tämän vanhana lapsen kasvattajana. (tiedätkö sinä eero kuinka käy lapsille jotka eivät tajua? ne pistetään linnaan ja ammutaan. katsos eero, opella on nyt pieni pellepelko päällä.) huikee reissu.

/f

Kesäminkki kirjoitti...

hahah, huoltoasemakeskustelu laajentaa sanavahvennekikkailun dialogin tasolle :D

mitä malmitalon sijaintiin tulee, tee miero itsellesi palvelus ja KATSO etukäteen se jostain nollakakkosesta. mitä ikinä teetkään, älä luota kehenkään seurassasi olevaan, joka väittää tietävänsä reitin.

frida: kymmenen vuoden päästä kun pikku-eero on all grown up ja kanniskelee jalkajousta kouluunsa, tiedetään kenen puoleen syyttävän sormen voi kääntää.
reissu oli kyllä huikee, etten paremmin sano.