lauantai 22. marraskuuta 2008

Opittele lukiman

Käänsin itselleni hetkeksi selän äsken, ja sillä välin olin jo ehtinyt etsiä minulle mielestäni hassuja hakutuloksia, pyytäen minua kommentoimaan niitä. Katsotaanpa.

kuinak keulia
Eihän tässä ole mitään hauskaa. Lukihäiriö on vakava asia.

lapsena pissasin
Se on aivan normaalia, ja toimintaa on syytä jatkaa aikuisenakin.

moposex
Soliferhan on eroottisuuden ilmentymä ja Honda Monkeyn moottorin urina saa monella ns. mahlat virtaamaan. Polttoaineleikkejä tulee kuitenkin aina suorittaa noudattaen mitä suurinta varovaisuutta ja pidättäytymällä sotkemasta tulitikkuja viihdykkeeseen. Muuten if it rubs you the right way...

onko vitussa ikenet
Uskoakseni ei. Jos sen läheisyydessä käytetyissä esineissä tai elimissä näkyy ikenenjälkiä, tulee syytä etsiä kokonaan toiselta suunnalta.

passiivinen pessimisti
Ihmisenä lempilajini! Jaloja ominaisuuksia, jotka toistensa seurassa muodostavat kerrassaan räjähtävän, sarasvuotyyppisen yhdistelmän.

rakastumiseen kuuluu saamattomuus ja voimattomuus
Ööö... ei? Mitä tähän sanoo Uma? Anneli Tempakka? Eki-setä?

raskaan porno
Painavan vai tiineen? Vaikuttanee tulokseen jonkin verran. Enkä voi sille mitään, että kuulostaa mielestäni melko kinkylle kummin päin hyvänsä.

simpukka kivulla
Ja nakit muussilla!

tarinan opetus
"Älä koskaan syö kaalikeittoa." Elämänohjeena täysin lyömätön.

tunneasioissa avuton
Myös minä tunnen näitä tällaisia. Ei niitä voi korjata, jos ne eivät itse tajua olevansa rikki.

what if i say your just not the author
Ei se noin mee tyhmä.

21 tositapahtumiin
Vastaan tähän että ventti. Anteeksi, voitteko toistaa kysymyksen?

all sex
Vaatimattomasti lähdetty hakemaan tämmöistä kevyttä kartoitusta internetin osalta. Ja varsin luonnollista, että näillä sanoin on päädytty tänne riettauden kehtoon ja paheiden minkinpesään.

ennenaikainen elämä
Oksymoroni? Tai siis. Eikun en ymmärtänyt vieläkään.

itsetyydytys.org
Tuohon kun kirjoitat vielä kolme tuplaveetä eteen, voit lyödä sen suoraan tuonne osoitepalkkiin ja voilá! päästä perille. Mutta kannattaa miettiä vielä, haluatko sitä todellakin.

kalliossa hakaristi puussa
Kalliohan on tunnetusti rotuhygienistien ja jumalankieltäjien kaupunginosa, jossa isänmaalliset nahkatukat jättävät toisilleen kryptisiä viestejä tärvellen samalla kaupungin omaisuutta.

kotelo minkinraudoille
Hmm... Minkähänlaisia rautoja tässä tarkalleenottaen tarkoitetaan? Teddypehmusteisia, pastellivärisiä? Eihän niille välttämättä koteloa tarvita, etenkin jos niitä aiotaan käyttää.


Hohoh. On jälleen lauantai, mikä on mukavaa, joskin erinäiset ystävätyyppiset tahot tuntuvat kadonneen maan päältä ja mitäpä minä niillä muutenkaan, kiehukoon liemessään. Turha luulla että vastaan puhelimeen myöhemmin. No vastaan minä. Soittakaa, olkaa kiltit!
Ja huomenna on sunnuntai, ja se se vasta mukavaa onkin. Voi miten mukavaa se onkaan!