lauantai 31. toukokuuta 2008

Ja niitä kuvia sitten

Tässä siis kärkeen muutamia kuvia New Yorkista meidän hotellihuoneesta, Carlton Armsista. Me asuttiin huoneessa 11B: olennaista tämä on siksi, että niiden jokainen huone on erilainen. Ensimmäinen kuva on mun sängyn päältä, toinen pesupöydän päältä vessan oven vierestä.

Trump TowerOsuttiin ensimmäisenä New Yorkin päivänä keskelle Central Parkin halki kulkenutta Aids Walkia. Pystypäinen vastuunkantaja.Sievä pikkuinen lampi kaarisiltoineen, edelleen Central Parkissa.Luonnonhistoriallisen museon aulassa oli käynnissä dinosaurusten taisto. Toinenkin melkein mahtui kuvaan.Hei kuka jätti taas hampaat telkkarihuoneeseen? Eikö me olla sovittu että viedään ne aina illalla vesilasissa omaan kylppäriin.Joku vihree pirkko.


Kapkaupunki mereltä katsottuna.If I jumped off the Brooklyn Bridge, would you still follow me?Yhtään kuvaa ei saatu kaupungista ja sen neonvaloista pimeällä, koska oltiin aina nukkumassa jo siihen aikaan...


Huone pyöreillä kulmilla, kiitos.Hmm... Jos tossa kuvan keskellä on Empire State Building, niin missä kuvaaja on oikein seissyt?
Central PerkYOU'RE FIRED!


East Villagesta löytyi kauppa nimeltä Love Saves the Day. Tällaisen kyltin mä haluaisin myös meille töihin!Physical GraffitiKäytiin Bostonissa yksillä teekutsuilla. Ommaan tän kuvan Mierolaiselle.Timo Yö.Tajuntaalaajentavaa arkkitehtonista ylemmyydentuntoa MIT:n kampuksella.
Jumala rankaisee Bostonia tänä yönä.
Ja kun kirjoitin, että punaisella metrolinjalla Bostonissa paloi silloin eräs päivä, niin siellä oli oikeasti täysi hässäkkä päällä: savua asemalaiturilla ja Tremont Streetillä parhaassa vaiheessa kahdeksan palolaitoksen yksikkö plus lukuisia eritasoisia amppareita ja poliisiautoja. Tältä siellä näytti:
Joo. Voin laittaa mun mestariluontokuvaajallisia Bronx Zoo -kuvia esille erikseen, jos jotakuta kiinnostaa.

4 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

JEEEEE! kerkisin näitä jo vonkua muutamilla foorumeilla. nyt katon ne, kun sain ensin purkaa innostukseni.

nuunis kirjoitti...

ja tahtoisin niitä eläinkuvia. oliko hyvännäkösiä palomiehiä?

sanavahvistuksen on keksinyt mc hammer: wzzaah!

Mierolainen kirjoitti...

Wautsiwau!!! Toi ei kyllä yhtään helpota mun matkakuumeeseen. Mahtavaa kun tulit takaisin!

Kesäminkki kirjoitti...

joo nuu. niillähän on käsittääkseni maailmanlaajuisesti pääsyvaatimuksina komea ulkomuoto, joten tietty ne oli hyvännäköisiä. lisäksi niillä oli ultramakeat henkselit niiden työhousuissa, sellaisilla punaisilla kannatinosilla! ja isoin sulkurengas mitä oon koskaan nähnyt. sillä olis kelvannut jo sturtsaillakin.