perjantai 2. toukokuuta 2008

"Anything for you?" "ANYthing? Well, umm... you?"

Täällä ol-laan! Päivä päivältä vahvistuen ja virkistyen. Kohta eivät enää isoäidit ohittele päiväkävelyllä.

Mä menen jotenkin ylettömän hämilleni ihmisten ystävällisyydestä. Mehiläisen hoitajille ja lääkäreille olin jo puolivakavissani vääntämässä kaalipiirakkaa kiitokseksi kaikesta (tai ehkä jokin kiitoskortti, kultatussia ja photoshoppia musta mun fyysisten harrasteideni parissa?). Ystävien soittaessa kiittelen puhelun lopussa vuolaan amerikkalaistyylisesti soitosta niin, että kaikki ovat kiusaantua ja alkavat melkein toivoa, etteivät olisi soittaneetkaan (Thank You for using Radiant!). Miksi sitä on niin kummastunut kohdatessaan moista, vaikka itselle se on täysin oletusarvoinen toimintamalli?

Itse toimenpiteeseen sen tarkemmin kajoamatta sanonpa vain, että saunalyhty ain't got nothing on me: nukutusaine vaikutti oikeasti nopeammin kuin keskivertokuluttaja ehtii sanoa emmenthaler. Ei tullut mitään humaltumisen tunnetta, ei mitään ruumiistairtaantumiskokemuksia eikä hämmentäviä havahtumisia. Pari tuntia sysimustaa tajuttomuutta ja sen jälkeen itsepintaisen tahmea unetus, jota hoitajat kävivät häiritsemässä inttämällä korvanjuuressa kaikenlaista (Oletko sä hereillä? Heiluta jalkoja!), johon tiettävästi vastasin itselleni ominaisen nenäkkäästi että onko pakko. Ei kuulemma ollut.

Seuraava bloggaus käsittelee sitten mitä luultavimmin Paolo Coelhon yhteyttä Dr. Philiin, sillä mulla on loppusuoralla ensimmäisen herran teos Portobellon noita (jonka sain pomoltani lainaksi ja siksi siis kahlaan sitä hampaat irvessä ja hellittämättä) ja nyt jo monen iltapäivän kestänyt uudelleenelvytys jälkimmäisen tuotantoon addiktoitumiseen. Ehkä voin taas kohta alkaa olla kerkeäkielinen, kun en ole enää ihan koko aikaa kamoissa.

Sit semmonen tiedote, että tepastelu- / päiväkahvi- / hengailu- / kirjastossakäynti- / leffankatselu- / mitäikinäseuraa otetaan tulevina viikkoina erityisen kernaasti vastaan, sillä oikeasti. Mitä ihmettä mä teen kaikella tällä ajalla? Et ilmoittautukaa, ja peeäs: foto ois kiva ylläri!

6 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

:)) jeeeee! ihanaa kun oot takasin bloggerissa. aion myös hyödyntää sun seuralaispalvelua aivan varmasti, vaikka kuvaa en ehkä lähetäkään.

Mierolainen kirjoitti...

Mä ilmoittaudun myös, voisin alustavasti tilata hyvää säätä ja seuraa maanantaiksi, muuten jään vain kotiin jumittamaan.

Kesäminkki kirjoitti...

JOO! mennään! maanantai on hyvä, vois esim. tepsuttaa jossain tai tehdä jotain? katso, miten idearikaskin mä olen! ja hyvin onnellinen aina, kun joku jaksaa puhua mun kanssa: varaudu siis puhetsunamiin.

nuunis kirjoitti...

hei, mutta, miksi emme katso tuonne?

ma mä haistattelen jotain tärkeää henkilöä kahdeltatoista, ja sen jälkeen saan tehdä jotain kivaa! ottakaa mutkin jooko? mä teen mitä vaan?

Kesäminkki kirjoitti...

JOO! otetaan mukaan kaikki kivat, jotka haluu tulla! ja voidaan tehdä mitä vaan, vaikka katsoa juurikin tuonne!
wuhuu!

Mierolainen kirjoitti...

Miltäs kuulostaisi jos mentäisiin vaikka peräti Suokkiin? Voisin maanantaina aamulla siivoilla ainakin vähän ja sitten mentäisiin?