maanantai 27. syyskuuta 2010

Day 18 - A song that you wish you heard on the radio

Tämä on sikäli vähäsen irrelevantti, että nykyään kuuntelen radiota vain aamuisin ja silloinkin Radio Helsinkiä, josta voi kuulla vähän mitä sattuu. Olenkin siis kuullut kummankin tämänpäiväisen valintani sieltä, mutten panisi pahakseni vaikka kuulisin uudelleenkin.

Minä olen myös sillä tavalla myöhäisherännäinen (syytän klassisen musiikin läpitunkemaa nuoruuttani, joka esti normaaliin kehitykseen kuuluvan hyvästä populaarimusiikista kiinnostumisen), että olen löytänyt muun muassa kaikki ramonesit, kinksit, smithsit ja nämä tällaiset vasta aikuisiällä. The Curea kuuntelin jo yläasteella, mutta silloinkin vähän vahingossa, kun tämä sattui olemaan jotenkin muodissa ja siten myös MTV-rotaatiossa. Tämä toinen taas on sillä tavalla hyvin samaistuttava, että kukapa ei tuntisi toisinaan näin. I came in here for the special offer: guaranteed personality.
Ääh miten lattea perustelu. Nyt ei lähe.

- The Cure: Friday I'm in Love ja The Clash: Lost in a Supermarket

5 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

toi the curen biisi on sellanen, joka pitäisi kuulua aina radiosta, kun viikonloppu alkaa ja pääsee kotiin duunista. siitä tulee hyvä ätmös.

Kesäminkki kirjoitti...

niinPÄ! vaikka tavallaan näissä mä oon aina aika onnellinen, ettei ne tule useammin mistään, niin ne eivät myöskään mene piloille. tai siis.

nuunis kirjoitti...

totta! koska sillon kun ne harvinaisen kerran sitten soi, niin se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa.

Kesäminkki kirjoitti...

tiedätkö, mä rakastan sitä, että sä tajuat. <3

nuunis kirjoitti...

meitsi onkin ovela kuin kettu! FOX! ;D niinkun säkin <3