maanantai 6. syyskuuta 2010

Day 25 - A song that makes you laugh

Aloitan suoraan päivästä numero 25 sen ajankohtaisuuden vuoksi. Minun huumorintajuni on toisinaan hirmuisen yksinkertainen ja ennalta-aavistettava. Työtoverini - itse asiassa lähin esimieheni - kysyi tänään kesken jonkin jokapäiväisen herjanheiton, tiesinkö musiikkimaailman kirkkaasta helmestä, jonka ns. catch frase kuului "What what in the butt"?. En tiennyt. Nyt tiedän, ja vieläkin alkaa tyrskityttää. Tämä on päivän ensimmäinen valinta.

En tietenkään taaskaan osannut hillitä itseäni ja rajata tehtävää, joten valitsin toisenkin hassun kipaleen. Huumorintajuni toimii myös siten, että toisto vahvistaa tunnetta: toiseen ehdollistuin syksyllä 2006 viettäessäni runsaasti aikaa Hakaniemenrannan suuntamilla. Muistanpa eräänkin aamun, jolloin tätä kappaletta luukutettiin heräämisestä alkaen videotykillä ja stereoiden vahvareilla, erilaisin miksauksin, armoa antamatta. Oli pakko kuunnella, korvat verta vuotaen. Jossain vaiheessa alkoi naurattaa, ja vieläkin naurattaa. Onks kukaan kuunnellu pitkään aikaan Chocolate Rainia?

Päivän biisini ovat siis Samwell: What What (in the Butt) ja Tay Zonday: Chocolate Rain.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En tiedä onko huolestuttavaa, mutta mä jopa tiesin mistä biisistä on kyse ennen kuin edes kuuntelin. Siis tää what what...

Kesäminkki kirjoitti...

:) ehkä hieman. tosin olen itse ilmeisesti yhdeksänkymmentäluvulla (?) jäänyt paljosta paitsi, kun tämän olen ohittanut. why, god, why?!