tiistai 28. syyskuuta 2010

Day 08 - A song that you know all the words to

Joskus, kiihkeinä opiskeluvuosina tuskailimme muiden samassa tilanteessa olevien kanssa sitä, miten hankala päähän on saada juurtumaan uutta informaatiota. Eräissä illanistujaisissa joku sitten lausui ääneen sen, mistä tuo pään kovalevyn kapasiteettipuutos oikein johtui: jos osaa sanat pässeihin ysärihitteihin, sellaisiin kuin vaikkapa tämä tai tämä, ei millään voi riittää tilaa millekään järkevälle. Hienoahan tässä on se, ettei näitä lyriikoita noin vain saa kumitettua aivolohkoistaan, vaan on tuomittu elämään loppuelämänsä vajaaälyisenä, hokien että a little bit on Monica in my life, a little bit on Erica by my side, a little bit of Rita's all I need, a little bit of Tina's all I see...

- Lou Bega: Mambo no 5, Spice Girls: Wannabe

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Miksei kukaan voi tehdä oppikirjoista nasevia biisejä? Yliopiston pääsykoekirjat vaan eppunormaaleille sun muille sanoituksiksi, niin johan olisi helppoa opiskelupaikan saanti ja kaikki siitä eteenpäinkin.

Kesäminkki kirjoitti...

niin! pitäisi kai alkaa lukea jotain elokuvantutkimusta tai mennä ogeliin p-j-opistolle. sitten vaan siteeraisi leffoja ja popkappaleita tenteissä ja sujahtelisi läpi kuin margariinilla siveltynä.