perjantai 29. toukokuuta 2009

Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan

Torstaiaamuisella ajotunnilla tunsin ensi kertaa olevani täysivaltainen tienkäyttäjä pyörän päällä. Tämän lisäksi koin aidon ahaa-elämyksen kytkimen luistattamisessa ja ajoin sekä kentällä että liikenteessä paremmin kuin koskaan. Sain juron ja selvästikin täysin huumorintajuttoman opskankin kehumaan suoritteitani - ja punaisen urheiluauton melkein ajamaan päälleni Kehä 1:llä.
Ensi kerralla siis mitä luultavimmin räjäytän jotain ja karautan ajo-open päälle.

Tällä viikolla on tapahtunut emotionaalisella puolella niin paljon ja niin radikaalein heilahduksin, että tuntuu kuin olisin kadottanut sanat kertoa niistä. Ehkäpä koetan kuvailla, millainen eläin olin kunakin päivänä: tiistaina olin päivällä jackrussellinterrieri ja illalla maamyyrä. Keskiviikkona muutuin chinchillasta shetlanninponin kautta ärsytettyyn sarvikuonoon; torstaina aloitin simpanssina ja päädyin nautinnollisesti venyvään, raukeaan pantteriin. Nyt olen hyvällä tuulella ja varovaisen luottavainen: viikonlopusta on tulossa paitsi kuuma myös toivon mukaan antoisa ja pakottoman viihtyisä. Pyydän anteeksi postauksen luokattomuutta ja lupaan ryhdistäytyä ja viikonlopun jälkeen kirjoittaa jostain oikeasta, kuten vaikkapa teerenpilkuista tai kuntosaliohjelmien taustatietolomakkeiden tarveanalyysistä.
Tai ehkä en.

2 kommenttia:

Maijaanan Mustikkamaito kirjoitti...

Hahaha, toi eläinten kautta kuvaus oli itse asiassa todella avartavaa tapahtumien mahdollisesta kulusta joten jatka toki samalla linjalla! :D

Kesäminkki kirjoitti...

oi kiitos! mutta toivottavasti mun ei tarvitse :)