torstai 21. toukokuuta 2009

Jag ska köp en hamn

Tällä viikolla tähän asti tapahtunutta:

- yksi kappale kaadettuja moottoripyöriä. Kumpaakaan ei sattunut pahasti, sillä kun kävelyvauhdista mukkaa, eniten kolhiintuu ylpeys. Pyörän peili sai pari uutta uurretta ja minä kävelen hiukan vaappuen johtuen jomotuksesta vasemmassa pakarassani. Muuten ajotunti meni mainiosti ja olin liikenteessäkin kuin kotonani. Jos jaksaisin, laittaisin asiakaspalautetta ajo-opettajasta, joka on varmasti etevä motoristi ja muutenkin sangen mukava sälli, mutta pedagogiikasta ja kannustavasta aikuisopetuksesta sillä ei kyllä ole minkäänlaista vainua. Ja koska se ei kehu minua, teen sen itse:

"ope: - . . ja liikenteessäkin meni ihan ok:sti...
minä: - Mun mielestä se meni kyllä jo tosi, TOSI paljon paremmin kuin viimeksi.
ope: - Joo."

- kahdet pikaiset ja yhdet pidemmät ja sitäkin mukavammat treffit. Aivan pian tohdin keksiä tälle tapaukselle pseudonyymin täällä käytettäväksi. En ihan vielä, etten manaa hyvin alkanutta sutinaa pilalle.

- huomattavasti liian vähän unta ja ihan liian monta elävien kuolleiden aamua, kofeiiniövereitä ja nenäverenvuotoa.

- pakkailua ja matkakuumeilua, lippujen printtausta ja rahavarantojen arviointia. Seuraavat neljä päivää vietän äidin kanssa Kööpenhaminassa, kevätlomasta ja vapaasta eurooppalaisesta tunnelmasta humaltuneena. Ja odotan jännityksellä kotiinpaluuta, sillä silloin kuulemma alkavat maksimiharjoitukset, mitä ikinä se tarkoittaakaan. Ei mitään huonoa ainakaan...

4 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

haa, mä muuten käytän myös innottomien ihmisten kanssa tota samaa.

"mun mielestä mä näytän tosi, tosi somalle tänään ja tää tukanväri sopii hienosti tähän meikkiin, eikö niin?"
"-no, joo kai"
"awwwww! kiitos, tosi kivasti sanottu!"

niin ja täällä päällikkö jo ikävöi sua. ja meitsikin.

Kesäminkki kirjoitti...

oh, kiitos! täällä oll-lllaaaan! <3

shelttileidi kirjoitti...

Muistanpa yhden autokoulunopettajan joka ITKETTI mua HUUTAMALLA mulle ku mä en huonona päivänä kyenny taskupysäköintiä. Ja oli sentään neljä pyörää, ja olin vieläpä maksava asiakas!

Kesäminkki kirjoitti...

kyllä mäkin noille tosta opetuksesta maksan. en vain osaa kai oikein käyttäytyä vaativan kuluttajan lailla, vaan tottelen vähän hätääntyneen auktoriteettiuskoisen, miellyttämishaluisen hikarin lailla.
mutta jos autokoulunopettajille ei vielä sisälly ammattitutkintoonsa pedagogisia opintoja, niin tehtäiskö asiasta lakialoite? koska kyllä pitäis, ehdottomasti.