maanantai 4. toukokuuta 2009

Niin päin äsyriä ettei edes satula

Ensimmäisellä ajotunnilla otti itsetunnolle, etten ollutkaan luonnonlahjakkuus pyörän käsittelyssä. Olin nimittäin ajatellut olla.
Toisella tunnilla tuntui mahtavalle, kun tunsi edistyneensä ja ajoittain jopa hallitsevansa tilanteen. Aloin epäillä ekan kerran olleen vain pahaa unta ja tämän olevan todellinen ajominä.
Tänään olisin voinut potkia itseäni naamaan. Montako kertaa ihminen voi toistaa saman virheen, täysin identtisesti, mitään siitä oppimatta?

Ensin aloin ymmärtää niitä naisia, jotka aina tiukan paikan tullen alkavat tuhertaa itkua. Turhautti niin, että olisi toden totta tehnyt mieli nakata pyörä metsään, istua itse öljyiselle asfaltille ja ryhtyä rääkymään. Sitten suututti niin, että päätin jättää leikin kesken, myydä uudet, tässä vaiheessa aivan tarpeettoman korskeilta vaikuttavat vermeeni ja haistattaa pitkät tuhmat kaikilla kaksipyöräisillä.

Menestyjät keskittyvät kuitenkin menestykseen ja menestyvät siksi (tai jotenkin näin): siispä päätin analysoida virheet, jättää ne taakseni ja fokusoida onnistumisen elämyksiin sekä punaisena hehkuvien jarrupalojen käryiseen tulevaisuuteen. Pääsin nimittäin lopuksi ajamaan jo vähän liikenteen seassa. Ihan pikkuisen vain, mutta se meni suhteellisen kivutta. Ajoin kolmosvaihteella, osasin käyttää vilkkuja melkein ongelmitta ja selvisin kahdesta liikenneympyrästä. Painelin, kääntelin ja nostelin oikeita hallintalaitteita oikeissa kohdin, ymmärsin opettajan ohjeita enkä osunut mihinkään tai kehenkään. Ehkä se riittää tänään.

Nyt jos koska olisi lähes elintärkeää, että kotona olisi joku joka ottaisi syliin ja paijaisi ja sanoisi että olen oikeasti ihan hyvä tyttö ja hurjan reipas ja urhea ja näytän ajokamoissa tosi prolle ja kohta olenkin sellainen ja että ensi kerralla pesen kaikki maailman motoristit.
Kotona on kuitenkin vain B&J'sin Baked Alaskaa, joka osoittautui karvaaksi pettymykseksi jo eilen. Syön kostoksi kaikki loput.

4 kommenttia:

Kardaanivetokissat ry. kirjoitti...

Hyvä tyttö!!!! Kaikilla, ihan kaikilla tulee hiki ensimmäisillä käsittelytunneilla. Se on kuitenkin aivan uusi sekoitus fyysisyyttä: tasapainoa ja pelaamista yhtä aikaa jaloilla ja käsillä, pitäen päätä pystyssä. Sä todellakin saat opetella rauhassa sitä kaikkea, pyöriä sen pyörän päällä, tunnustella, hakea rentoutta asentoon ja varmuutta otteisiin. Jokainen kevät aloitetaan samoista asioista: miltä pyörän päällä tuntuu, missä se kytkin alkaa ottaa kiinni, miltä jalat tuntuu tapeilla, minne kannattaa katsetta suunnata, miten liinat vedetään kiinni. Ja hitto, ole ylpeä itsestäsi! Dooris ajaa prätkää! Kohta aletaan pohdiskelemaan yhdessä kaarreajon hienouksia, voi pirjoseni. Ai niin ja mulle vielä se oma Hornet...

Mierolainen kirjoitti...

Hyvä tyttö!

Mä uskon vakaasti susta tulevan mitä parhaimman motoristichiksin, mun suosikkiraatelija<3

Anonyymi kirjoitti...

Tänään töistä kotiutuessa pari pränikkää kyykkyä ilmestyi ensin taustapeiliin ja veti reteesti myös ohi. Heittäydyin imuun ja seuraavissa liikennevaloissa kattelin kun tyypit nosteli visiireitään ja alkoi heittää läppää. Pikkusia pimuja perhana :) Toisella r6 jamppi ja toisella 600cbr. Cebariin oli vielä ruuvattu Akran slipari. Tuli jostain kumman syystä hyvä mieli :) Ne näytti jo aika pro:lta ja nuorilta kans. Harmitti kun en voinu jatkaa niiden perässä kauemmas.. ei uskalla ajella turhia ilman korttia :/ mutta joo.. Nekin on ihan varmasti halunnu potkia kypärää pitkin asfalttia harrastuksen alkumetreillä ;) Tsemiä Minque! Ei ehkä vielä enskerralla mut sit heti seuraavana! ps. kolmas kesä aluillaan ja viimein se mun musta nelipakoputkinen kesävessa vei lisenssin.. 9vko :/

Kesäminkki kirjoitti...

aaa, olen unohtanut kommentoida takaisin!
kvk ry: kiitos taas! näinhän se taitaa olla. mutta kun pitäis olla HETI PARAS eikä viidestoista päivä keskinkertainen. maanantaina mennään taas, eiköhän se tästä.

miero: kiitos. niin mäkin uskon, ehkä hieman katteetta mutta kuitenkin :D

ano: sehän oli sulla vain ajan kysymys tuo kortin kuivattelu. sen siitä saa, kun keskittyy kutittelemaan hoitsuja liikennesääntöjen seuraamisen sijaan ;)