keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kyllikki Villa

Minun on hirveän vaikea vastaanottaa kehuja, etenkin sellaisista asioista, jotka itsekin koen tärkeiksi etenkin sellaisilta tahoilta, joilla on yhtään mitään merkitystä minkään kannalta. Tänään tätä minun nettipäiväkirjatuherteluani kutsuttiin puhtaaksi. Se oli niin kauniisti sanottu (eikä taatusti missään nuoleskelumielessä, tai ainakaan minä en keksi motiivia minkäänasteiselle lip servicelle), että menin hetkeksi kananlihalle mielihyvästä ja sitten vähän punastuin. Jos joku sanoo lukevansa päivittäin Hesarin ja sähköpostinsa lisäksi lähinnä minun edesottamuksiani, on se semmoinen julkilausuma, ettei siitä tällainen köyhän naisen kaarinahazard häkeltymättä selviä. Kiitos, Kardaanikissa!

Eilen minulle myytiin jo ensimmäistä pyörää. Se olisi seiskapuolikas Kawasaki, vuosimallia 2001, hintana 3500 €. Ei mahdoton, miltään mainituilta ominaisuuksiltaan. Enää ei tarvita kuin lottovoitto. Tai Kenokin riittäisi, tai Ässäarpa. Tai sponsori - se voit olla sinä, jo tänään?

Hetki sitten olin polttaa hermoni pahan kerran. Kaikkihan muistavat, miten suunnattoman allerginen olen odottamiselle ylipäänsä ja sitten niille deittifunktiollisille odottamaanlaittamisille ihan erityisesti. Olin jo poistaa numeron puhelimesta, kirota nimen ja heittää voodootikkaa Facebook-kuvaan. Ehkä odotan kuitenkin vielä iltakymmeneen ennen radikaaleimpia toimenpiteitä. Älä ole ärripurri.

Väsyttää niin että tuntuu kuin istuisin ylämäkeen.

5 kommenttia:

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Oletkos tarkastanut että paljonko vakuutus maksaisi tuohon? :)

Tarvis meinaan varmaan toisen lottovoiton siihen. :D

Kesäminkki kirjoitti...

ööö, en? kun en kerran ole ostamassakaan. älä viitsi hiekoittaa toisen riemua :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne vakuutukset niin paljoa ole. Eikä niitä tarvii maksaa kerralla. Osta vaan! ;)

nuunis kirjoitti...

tosi hyvin pantu toi houkuttelu alkaa sponsoriksi! jos mulla olisi rahaa niin olisin melkein kiinnostunut. se VOISIN olla minä, ja JO TÄNÄÄN?! vau. tosta sai sellasen olon, että on saanut ihan eksklusiivisen tarjouksen ja on ihan tosi, tosi erikoinen ja aikajännekin on uskomattoman joustoinen!

väsyttää.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色