keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kyllikki Villa

Minun on hirveän vaikea vastaanottaa kehuja, etenkin sellaisista asioista, jotka itsekin koen tärkeiksi etenkin sellaisilta tahoilta, joilla on yhtään mitään merkitystä minkään kannalta. Tänään tätä minun nettipäiväkirjatuherteluani kutsuttiin puhtaaksi. Se oli niin kauniisti sanottu (eikä taatusti missään nuoleskelumielessä, tai ainakaan minä en keksi motiivia minkäänasteiselle lip servicelle), että menin hetkeksi kananlihalle mielihyvästä ja sitten vähän punastuin. Jos joku sanoo lukevansa päivittäin Hesarin ja sähköpostinsa lisäksi lähinnä minun edesottamuksiani, on se semmoinen julkilausuma, ettei siitä tällainen köyhän naisen kaarinahazard häkeltymättä selviä. Kiitos, Kardaanikissa!

Eilen minulle myytiin jo ensimmäistä pyörää. Se olisi seiskapuolikas Kawasaki, vuosimallia 2001, hintana 3500 €. Ei mahdoton, miltään mainituilta ominaisuuksiltaan. Enää ei tarvita kuin lottovoitto. Tai Kenokin riittäisi, tai Ässäarpa. Tai sponsori - se voit olla sinä, jo tänään?

Hetki sitten olin polttaa hermoni pahan kerran. Kaikkihan muistavat, miten suunnattoman allerginen olen odottamiselle ylipäänsä ja sitten niille deittifunktiollisille odottamaanlaittamisille ihan erityisesti. Olin jo poistaa numeron puhelimesta, kirota nimen ja heittää voodootikkaa Facebook-kuvaan. Ehkä odotan kuitenkin vielä iltakymmeneen ennen radikaaleimpia toimenpiteitä. Älä ole ärripurri.

Väsyttää niin että tuntuu kuin istuisin ylämäkeen.

4 kommenttia:

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Oletkos tarkastanut että paljonko vakuutus maksaisi tuohon? :)

Tarvis meinaan varmaan toisen lottovoiton siihen. :D

Kesäminkki kirjoitti...

ööö, en? kun en kerran ole ostamassakaan. älä viitsi hiekoittaa toisen riemua :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne vakuutukset niin paljoa ole. Eikä niitä tarvii maksaa kerralla. Osta vaan! ;)

nuunis kirjoitti...

tosi hyvin pantu toi houkuttelu alkaa sponsoriksi! jos mulla olisi rahaa niin olisin melkein kiinnostunut. se VOISIN olla minä, ja JO TÄNÄÄN?! vau. tosta sai sellasen olon, että on saanut ihan eksklusiivisen tarjouksen ja on ihan tosi, tosi erikoinen ja aikajännekin on uskomattoman joustoinen!

väsyttää.