torstai 19. kesäkuuta 2008

Joka pojalla on siivet olkapäissä, joka tytöllä on siivet kantapäissä

Kutsukaa vain kyynikoksi, mutta minä en usko rekkamiesten protestin peruuntumiseen, en ennen kuin näen sen todeksi. Miten ne nyt muka yhtäkkiä kaiken tämän uhoamisen jälkeen heittäytyisivät humanisteiksi ja haluaisivatkin olla pilaamatta kenenkään juhannusta? Sitä paitsi mä olen varma, että muutaman niistä mielestä se on liian loistokas idea hukattavaksi. Mutta mä olen varustautunut, ja aion juoda liikaa kahvia näinä muutamina työtunteina. Katsellaan sitten iltapäivästä, kellä on pisin pinna!

Juhannuksen kunniaksi lakkasin varpaankynnet jokaisen eri väriseksi. Pakkasin mukaan Selvin päin pesään -kalsarini. Viritin myös autoon Hulk Hogan - ja Supreme Warrior -figuurit suojelupyhimyksiksi. Olen muillakin tavoin aivan kohtuuttoman innoissani, niin että kun yritän puhua, ulos tulee vain porsasmaista vinkumista tai sitten ratsastuksenopettajan intonaatiolla karjuttuja komentoja.

Lystiä mittumaaria kaikille muillekin, olkoon tienne sateeton ja hyttysvapaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kjeh-kjeh.. Mutta nyt luulen että P muisti Supremen väärin. Lyhyt googlaus paljastaa, että kysessää onkin Tuh Ultimate Warrior!!! Finishing moves: Warrior Splash, Warrior Press (Gorilla Press Slam).

http://www.warriorcentral.net/bio.html

Mene ja tiedä... Hauskaa juhannusta kuitenskii! Seurasta ei liene pulaa, kun on minimiehiä taskut täynnä :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Olet valinnut juhannusseuraksesi parasta A-luokkaa! Siispä aivan saletin varmasti aivan Helvetin Hauskaa Jussia!

Toivoo Larun Gangsta alias Hoo, joka odottaa jo malttamattomana juhannusmobiilin näkemistä...

Mierolainen kirjoitti...

Hyvää reissua! Mä istun täällä tstolla vielä kolme ja puoli tuntia ja ellen olisi periaatteen mies, juoksisin heti töistä terassille. Nyt aion vain kävellä sinne. :D

nuunis kirjoitti...

mua nauratti ihan kamalasti noi sun possu- ja komentoäänet, kuinka siistii! :D jussei beibi!