sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Ladies love

Kuten kaikki ajassa kiinniolevat kokeilunhaluiset nuore(hko)t naiset, minäkin olen flirttaillut biseksuaalisuudella. Tympeän epäomaperäisesti olen pitänyt hurjan kiinnostavana ajatusta, että potentiaalista valittavaa olisikin yhden sijaan kahdesta sukupuolesta, jolloin itse asiassa koko sukupuolen merkitys taatusti muuttaisi muotoaan ja yleistä painoarvoaan. Mielestäni tyttöjen kanssa pussailu on viihdyttävää mutta turvallista leikkiä, kosken kovasti pinnistämälläkään keksi, minkälaisen pitäisi olla tapahtumaketjun, joka johtaisi mihinkään enempään.

Näemmä kuitenkin lähetän ympäristööni jotain heterotyttöjä houkuttavaa signaalia kumpaankin suuntaan swingaamisesta ihan nätistikin leikkiessäni. Ei niin että se minua häiritsisi, huvittaa kylläkin - ja toki panee aika ajoin miettimään, mistä sukupuolinen suuntaumus ja seksuaalinen identiteetti rakentuvat ja miten ja minkälaisina ne välittyvät muille.

Perjantaina oli tarkoitus lähteä Rikkaan Ystävän ja Kirjailijan kanssa Kallioon yksille. Yllättävää kyllä päädyimmekin Otteeseen juomaan skumppaa suoraan pullon suusta ja tanssimaan itsemme tärviölle. Illan omituisin hetki kuitenkin oli, kun ensin pöytäämme tuppautuneen ja seniltaisella rahankulutuksellaan kerskailleen nuoren pariskunnan mies lähestyi seuruettamme uudelleen, pyytäen minua ystävällisesti suutelemaan tyttöystäväänsä, tämä kun ei itse kainouksissaan tohtinut tuota palvelusta minulta tulla pyytämään. Kieltäydyin kohteliaasti.

Lauantaina olivat Punaisen Paholaisen teemabilesynttärit, joihin olin sonnustautunut edellisessä tekstissäni kuvailemiini vetimiin näyttäen ihan rehdisti huoralta (kotiinpäästyäni rintsikoistani löytyi kymmenen arabiemiraattien dirhamia muttei jälkeäkään sinne kätkemistäni 40 eurosta. Ei selvästikään kovin tuottoisaa hommaa näillä avuilla.). Kuosman vetäydyttyä pelikentältä jo varhain jouduin siirtymään baarissa odottavien Rikkaan Ystävän ja Luppiksen seuraan itsekseni. Baarissa kesken kaiken tiimellyksen luokseni keinui täysin tuntematon, sangen hyvännäköinen nainen, suuteli minua muitta mutkitta suoraan suulle sekä repi verkkosukkahousuni suikaleiksi päästäkseen nuolemaan saappaanvarsien ja mikrosortsien välistä pilkistävää paljasta reittäni. Pöytäseurueeni jäi itseni lailla ns. suu auki seuraamaan toimitusta. Sanaakaan ei taidettu vaihtaa.

Tytöt tykkää.

5 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

mua hymyilytti kauheesti tää, näin sielun silmin miten ollaan ns. suu auki kun kaikki tytöt tahtoo minkkii! :)

Anonyymi kirjoitti...

jatkossa sitte heti soitta niin tulen paikalla ihmettelee :D

Kesäminkki kirjoitti...

joo mä soittelen.

LKK kirjoitti...

Hahaa. Mutta hei, voiko niitä tyttöjä syyttääkään ;)

Kesäminkki kirjoitti...

aww, olipa kivasti :) mäkin susta, ja terveisiä sille jyväskyläläisen baarin baariminnalle :D