perjantai 25. syyskuuta 2009

Low cut sweaters with her skirt above her knees

Elämästä saa mukavan haasteellista aivan pienin panoksin. Jo useita vuosia olen hankaloittanut arkeani käytännön dilemmalla aatemaailma vs. habitus. Kun ihminen on lähestulkoon kolmekymmentä vuotta vanha, sen olisi kai suotavaa pukeutua aikuisehkosti vaikkapa jakkuasuihin tai sitten selvästi jotakin alakulttuuria (vrt. edellisen bloggauksen hipster-kuvaus) edustaen. Sen oikean maun ei kai tulisi olla kovin lutkahtava; sen ei ehkä pitäisi olla luvattoman innoissaan niistä neonvärisistä polkkaperuukeista joita naamiaiskaupat myyvät, tai vihjailevista nahkasaappaista yhdistettynä roiskeläppähameisiin tai mikrosortseihin, tai kirkkaanpunaisista vinyylihousuista, tai niitein silatuista narttupannoista, tai antavista kaula-aukoista, selän paljastavista numeroista ja verkkosukkahousuista. Sehän nyt olisi jotenkin, emmätiedä, halpaa?

Jos kuitenkin tämä on todellisuutta, ovat erilaiset teemabileet parasta mitä sille voi sattua. Se kyllä keksii, miten toteuttaa itseään teeman puitteissa: jos otsikko on yksinkertaisesti Halloween, se askartelee Catwomanin maskin mustasta fleecepiposta ja askarteluhuopaneliöistä, nyörittää jalkaansa kireät nahkahousut ja vetää käsiinsä pitkät satiinihansikkaat. Jos juhlitaan jonkun synttäreitä, se löytää niin tuhman ja siksi himottavan paljettikoltun, että koko bileet pitää muuttaa Chicago-teemaisiksi, vain, jotta sillä on alibi käyttää säädytöntä leninkiään.
Jos teema on Movie Character, kuka se muka olisi ellei Vivian Ward.

Teeman myötä se saa vihdoin tekosyyn shoppailla kaikkea sitä kunniallisten naisten halveksumaa ja stripparien suosimaa rekvisiittaa: se voi ostaa haaveilemansa, oikeastaan aivan liian kalliit ja niitein somistetut (käsi ylös, kuka yllättyi?) ylipolven-fuck-me-saappaat ja niihin tismalleen sopivan vyön, sen violetin peruukin ja timantein koristellut irtoripset. Vihreä tiikerikuvioinen boobtubehan sillä jo onkin. Ihan vaan teemabilekäyttöön.


Viikon Kultaisen copywriterin voittaa ehdottomasti Levykauppa Äxän mainos - jo jotain kuudennensadan kerran peräkkäin! TJEU: esim. Nyt-liitteen takakannen sisäpuolelta löytyvä setti. Muista tämä, senkin kakkapylly.

4 kommenttia:

LKK kirjoitti...

Honey! Mistä saa verkkosukkiksia. Siis ihan vaan Halloween-bileisiin ja silleen...

Kesäminkki kirjoitti...

HOH! näytänkö mä sille, että... näytän.
nykyään verkkiksiä saa melkein mistä vaan ja se onkin hienoa! ostin nyt omani vaihteen vuoksi naamiaiskaupasta, hienoimmat väri- ja mallivalikoimat on cyber shopeissa (tunneli, kampin keskus), peruskamaa löytyy gina tricoteista ja muista vastaavista. saumasukkia onkin sitten vaikeampi löytää, mutta onneksi nuu vinkkas joskus niitäkin myyvästä jostain pikku sukkakaupsta punavuoressa (?).

nuunis kirjoitti...

meitsi osti saumasukkia sellon soxista :)

LKK kirjoitti...

Hahaa. Tiesin, että tiedätte! Kiitos ja iso käsi.