tiistai 15. syyskuuta 2009

Think I'll lose my mind if I don't find something to pacify

Missä vaiheessa maailma meni sijoiltaan niin, että oletusarvoisesti jokainen on syyllinen (kunnes toisin todistetaan)? Että ketä tahansa vastaan voidaan koska tahansa hyökätä, syyttäen ja käytännössä solvaten, tutkimatta ja antamatta mahdollisuutta oikaista vääriä käsityksiä? Että ihmiset, joita on pitänyt järkevinä, kohtuullisina ja kylmäpäisinä vapauttavat aivan yllättäen kaikki vainoharhansa ja sisäisen salaliittoteoreetikkonsa ja antamalla niiden raivota valtoimenaan tuhoavat tarpeettoman paljon, täysin tarpeettomasti?
Niin, että tärkeämpää kuin selvittää mitä todella on tapahtunut on saada syytön tunnustamaan ja siten ristiinnaulittua?

Maailmassa on virhe enkä minä ymmärrä sitä ollenkaan.

2 kommenttia:

tutka-nuu kirjoitti...

toi on muuten jännä, miten juurikin tärkeintä on saada se syyllinen, eikä ole väliä, onko se oikea. en tiedä, mistä tässä puhutaan, mutta samaistun kyllä. paskaa, toivottavasti ne tosta lunkiintuu ja ennenkaikkea tulee järkiinsä.

Kesäminkki kirjoitti...

joo eikö olekin: kenen on vastuu KENEN ON VASTUU! ja kovimpaan ääneen juuri silloin, kun se oikeasti olisi itsen, mutta se on unohdettu hoitaa tai muuten vain laiminlyöty.
tässä tilanteessa valitettavasti epäilen, etteivät tule järkiinsä ja ennen kaikkea vaikka tulisivatkin, se ei enää korjaisi mitään.