tiistai 22. syyskuuta 2009

PB and J

Kampin isossa Koossa on minua korkeampi pahviständi, joka mainostaa kai jotakin uutta mullistavaa kurkkupastillia nimeltään Kaira. Ständissä on suuri pyöreä reikä, jonka vieressä lukee: "Tiukka uutuus!"

Televisiossa pyörii jonkinmoinen sämpylämainos, jonka jinglessä vocoderin läpi ajetut naisäänet ulisevat että "Sehän on aivan liian suuri!"

Olenko se vain minä, vai onko maailma taas yhtäkkiä täynnä hullua pornostelua?


Harper's Island on muuten osoittautunut kahden ensimmäisen jaksonsa perusteella juuri niin pelottavaksi kuin uumoilinkin (olin vähällä kirjoittaa uunoilin, eikä sekään olisi kovin pieleen mennyt), enkä tohtinut katsoa sitä itsekseni kuin yhden jakson näin iltatuimaan. Sitten piti katsoa vähän kevyehköä ihmissuhdesoopaa (ja lukea hyvällä tavalla upottavaa kirjaa, josta muuten aion blogata ihan näinä päivinä lisää) että lakkasi kynsien pureksutus.

Huomenna menen pitämään pitkästä aikaa koulutusta. Olen suunnitellut aloittavani sen amerikan malliin: "Mä haluan, että te ajattelette mittakaavaa. Mitä tahansa olettekaan tekemässä: mit-ta-kaa-vaa." Niin minä sen käynnistän.

4 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

mä rakastin myös tollasia kummallisia jenkkityylisiä sekopäämetaforia koutsatessa.

LKK kirjoitti...

Oikein. konsultti-/formulakuski-/jääkiekkoilijapuhe toimii aina. Siis jos sä uskot tähän juttuun, niin sit sä onnistut tekeen tän jutun. Vaikka ihan mittakaavassa.

Anonyymi kirjoitti...

Yks mikä on kanssa hyvä on "pitkällä tähtäimellä". Ja "älä oo noin negatiivinen".

"Näin äkkiseltään tää meidän uusi sääntö ' kommunikoidaan vain viittomilla, saattaa vaikuttaa järjettömältä, mutta ymmärräthän sinä että pitkällä tähtäimellä tämä kääntyy pelkästään hyödyksi meille kaikille"
- Ai miten niin?
" No, varmaan viiden vuoden päästä me osataan kaikki viittomakieltä!"
-Mut ei se oo oikeeta viittomakieltä, vaan sun keksimää...
"Älä oo aina noin negatiivinen!"

-s-

Kesäminkki kirjoitti...

hirveen hyvii hei! rippaan noi ehkä tollasenaan ensi viikon koulutukseen, siitäpä sitten saavat, haHA!

joo ja sakke, just toi "ymmärrät varmaan itsekin" on havaittu erinomaiseksi ihan kahdenvälisissäkin konfliktitilanteissa, samoin "ikävää että sä koet tän noin". tulee sellanen mukavan etäännytetty fleivöri siihen touhuun.