torstai 23. heinäkuuta 2009

Saaristolaiselämää ja samppakaljaa

Rokkitähti tuli tänään jumpalle, oli huippukiva kuten aina ja tarjoutui aivan oma-aloitteisesti hankkimaan minulle ilmaislipun festareille, joille Fridan kanssa muutaman viikon päästä olemme suuntaamassa. Tunnen oloni polleaksi sekä suunnattoman riemastuneeksi - vaikkei se sitä flabaa saisikaan kinuttua, on jo silkka ele niin mukava että toivoisin osaavani ilmaista kiitollisuuttani ja mielihyvääni vilpittömällä ja tulkinnanvaraa jättämättömällä tavalla. Rokkitähti on niin hirveän mukava ja minä haluaisin niin lapsenomaisen kovasti olla sen kaveri, niin kovasti että menen jotenkin ihan sijoiltani aina sen nähdessäni ja vaikutan ihan jälkeenjääneelle eikä sellaisen kaveri kukaan halua olla eikä varsinkaan niin viileä vaikkakaan ei yhtään sellaisen lailla käyttäytyvä oikea stara.

Töitä on tällä erää jäljellä yksi päivä. Sitten vuorossa ovat yhdet häät, kenties hieman moottoripyöräajelua ja kolme viikkoa lomaa. Keskimmäisestä viikosta olen etukäteen eniten tohkeissani, enkä oikein edes keksi, millä tavoin se voisi mennä niin pilalle, ettei meillä olisikaan mukavaa.

Kunpa vain selvittäisin huomisen kaikki etapit kunnialla. Taidan ostaa illaksi ison pussillisen irtokarkkeja, itselleni.

2 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

sinne on loma kyllä ansaittukin! <3 pistät oikein täysillä nauttien.

haha, mua niin nauratti toi jälkeenjääneen vaikutelman antava innokkuus. se varmaan diilaa sulle jonkun invapaikan?

Kesäminkki kirjoitti...

kivasti sanottu, niin kyllä myös mun mielestä. ja aion nauttii ihan ässäkovaa!

:D invapaikka! se oliskin sairaan kova. "otatsä oman pyörätuolin mukaan vai vuokraanko sellasenkin tohon samaan satsiin?"