tiistai 23. kesäkuuta 2009

Parasta ryhmää mull' on vaan

Viime päivät ovat olleet maagisia hienoudessaan. On ollut aurinkoa, ystäviä, virvokkeita; kiireettömyyttä ja kauneutta, olemisen helppoutta ja myötämielisiä hymyjä. On huomannut tulleensa salaa tärkeäksi niille, jotka jo valmiiksi ovat tärkeitä itselle. On päässyt yli kymmenen kuukauden eron aiheuttamasta jännityksestä ja ujostelusta ja huomannut pääsevänsä yhtä lähelle kuin ennen. On saanut kuulla olevansa mukavia, positiivisia ja yksinomaan hyviä asioita, niin tutuilta kuin vierailtakin. On ollut helppoa ja mukavaa, tietää taas olevansa piitattu.

Ja päivät, ne eivät lopu yöhön. Ne jatkavat akselinsa ympäri, kirkastuakseen jälleen horisontissa ja pyörittääkseen edellään isoa joutilaisuuden kerää, jonka kukin saa purkaa halunsa mukaan.

Juuri nyt olen sangen lähellä onnellisuutta ja niin keskellä kaikkea hyvää, etten melkein halua mitään lisää.

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Kiitos eilisestä ja toissapäivästä samoin! Tänään jotain oleilua jossain puistossa?

Unknown kirjoitti...

Hei toi "Liha tottelee kuria" tuolla sivupalkissa oli tosi hyvä vinkki, kiitokset siitä! En olisi varmaan muuten ikinä etsinyt kyseistä käsiini.

Kesäminkki kirjoitti...

jee, sänks! musta se nyt ei ollut mikään kummoinen, mutta tulipa nykäistyä :) nopsalukuinen ja viihdyttävähän se kyllä on.