maanantai 1. kesäkuuta 2009

He's just not that into you

Ja sanonpa edellisen kirjoitukseni voimaantumisjälkiaallokossa vielä senkin, että minun mielestäni jos ei naposta, se pitää rohjeta sanoa. Ei siitä aikuinen ihminen voi loukkaantua, jos ei toinen vain tunne sitä "zhuuzhia" (en tiedä miten se kirjoitetaan, mutta noin Shane sen muutama viikko sitten Suomen telkkarissa näytetyssä jaksossa lausui). Tai voi loukkaantua, mutta se menee nopeammin ohitse kuin löysässä hirressä roikottamisen vammat.
Eikä kyse myöskään ole siitä, etteikö sitä ihminen kohtalaisen nopsasti itsekin hoksaisi. Mutta miksei sitä voisi vain sanoa ääneen? Jätettäisi arvuuttelu ja spekulointi seurapeleihin ja politiikkaan.

Oikeastaan yritän vain sanoa, että älä tule elämääni ja esitä kiinnostunutta vain kadotaksesi muutaman viikon kuluttua jäljettömiin. Älä.

4 kommenttia:

Rooibos kirjoitti...

Jep jep - vähemmän siitä loukkaantuu että saa vaikka ihan reilun tekstarin, että kuule ei nyt nappaa kuin se, että annetaan ymmärtää mutta.. juu nou? Sitäpaitsi pakkien antaminen säästää kaikkien aikaa ja se pakit saanut voi suunnata energiansa otollisempaan maaperään. Perustetaanko "Pro Pakit" -yhdistys?

panu kirjoitti...

Joo mä en voisi enempää allekirjoittaa, vaikken viime aikoina ole kyseisestä asiasta henk.koht. kärsinytkään. Mutta vituttaa ajatuskin niistä kerroista, jolloin näin on käynyt.

Ei se jumalauta oikeasti ole niin vaikeeta, etenkään nykyään kun on tuo tekstiviesti-optio.

Kesäminkki kirjoitti...

perustetaan, joo! koska perkele sen verran munaa, edes sen verran, pitää olla.

nuunis kirjoitti...

mähän en oikeastaan tiedä mistä puhutaan, muttga arvaus on vankka. screw you guys, jotka ette osaa sanoa. komppaan joka pimua tässä.