maanantai 18. toukokuuta 2009

Kokeesi on... hyväksytty! Onneksi olkoon!

Läpihän se meni. Ei mitenkään kirkkaasti, mutta kuitenkin. Kummallisia asioita tämän päivän autokoululaisten pitää tietää: kaikenlaista moottorin teoriaa, vakuutuspykäliä ja ensiapuakin. Silloin kun minä ajoin sitä oikeaa ajokorttia, riitti että tunsi liikennemerkit ja auton hallintalaitteiston, ainakin niistä erikseen kysyttäessä. Ei tarvinnut tietää, mistä tarkistetaan jarrunesteet tai öljyt, ei tarvinnut osata vakuutustermistöä eikä onnettomuuksistakaan kuin ettei sellaisiin tule hankkiutua.
Mutta huh. Nyt sitten enää se inssi...

Ja, vähä-älyinen simpanssi kun olen, sähläsin aamuhämmennyksissäni uuden puhelimeni kanssa sim-korttini lukkoon ja koska kortti on firman, on PUK-koodikin firman holveissa jossain. Pitänee suhata etuajassa töihin, jotta saa puhelimen käyttöönsä vielä tämän päivän nimiin. Jatkuvaa eloonjäämiskamppailua tämä ihmisen taival.

2 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

hienosti sminx! mä muistan kanssa et se henkilöauton teoriakoe oli ihan karvalakki, mutta sit se c-teoria oli ihan tränseä, jotain massaa ja akselia ja sellasta härpäkettä.

Kesäminkki kirjoitti...

joo, ja tosiaan nykyään henksujenkin ajaminen vaatii tollasta tietoutta. hyvähän se on, mutta itse olin kyllä rehdisti pihalla.