torstai 28. elokuuta 2008

Some stay dry and others feel the pain

Tilastotiedettä on hyvä käyttää sanojensa pontena melkein mitä tahansa perustellessaan, sillä diagrammit ja kaaviot tuovat mukavasti uskottavuutta sanomaan. Lisäksi on aina oudon ilahduttavaa kumota ennakkoluuloja ja helppoja oletuksia sekä näennäisiä totuuksia.
Näiltä pohjin: arvatkaapa millä hakusanoilla on paitsi löydetty tänne myöskin viivytty pisimpään?
Ei.
Eeeei.
Eikä vieläkään.

1. Hakusana: mierolainen. Kulutettu aika minuutteina: 44.46
2. oli melkoinen, 22.17
3. smq kinky 13.25 (toim. huom.: What now?)
4. onko kaikki vaan paskaa 12.31
5. siivet olkapäissä 8.30

Kukaanhan ei takaa, että rekistereihin kirjautunut blogissa vierähtänyt aika olisi kulunut itse teksteihin tutustuen. Mielestäni tämä on silti kuriositeettinä melkoisen viehättävää; vinoa hilpeyttä herättävät myös ne, jotka hakevat vaikkapa sanoilla seuralaispalvelua, suutarin ammatti, hymyilevä, transvestiitti tai taiteilija juha örn, eksyvät tänne - ja jäävät, useiksi minuuteiksi. Miksihän. (Siis ei että miksihän ne huvittavat minua, vaan että miksihän ne jäävät. Pitääkö aina viisastella mitä.)

Onhan tänne sitten joutunut näitä perinteisiä hassutuksiakin, kas tähän malliin:

turvonnut silmämuna
Yhhyh. Tämä menee samaan kategoriaan sen vesipäisen chi-hauhaun kanssa, enkä kernaasti ajattelisi tätäkään yhtään enempää.

erja häkkinen naked
Oikeasti. Näköjään aivan sama, kenestä täällä kirjoittaa, niin johan löytyy joku joka tahtoo nähdä senkin nakuna. Eikö mikään tässä maailmassa enää ole (tähän synonyymi pyhälle tai koskemattomalle)?

googlaa jotain?
Ihanku jollain ois ollu vähä tylsää. Keksi mulle tekemistä äiti, äiti mitä mä tekisin. Äi-tii-ii.

i know you and you know me & when i feel like shit i feel like shit
Saanko mä sanoa että tautologia? Saanko, saankosaankosaanko? Tai siis noin vertauskuvallisesti.

junttipaikka
Miten, minä kysyn: miten, tänne on voitu päätyä tällaisella hakusanalla? En ollenkaan ymmärrä.

kertokaa kuinka keulia & miten mopoa ajetaan
Mitä tapahtui rehelliselle yritys-erehdys -metodille? Kun minä olin teidän ikäisenne, ei ollut tietokoneita eikä Googlea eikä isoilta pojilta kehdannut kysyä eikä Dear Eki ehtinyt vastata kaikille, niin silloin piti vain itse vähän ponnistella enemmän. Ja arvethan kertoo vain elämästä, ihan niin kuin aivotärähdyskin.

kristitty gay
Ei kenties helpoin mahdollinen tie. Toisaalta, onko elämä ilman haasteita itse asiassa elämää ollenkaan? Ja Jeesus, kuten Teuvokin, kuulopuheen mukaan rakastaa kaikkia. Että ehkä se ei haita.

oikeinkirjoitus vastaakaan vastaakaan
Onko tämä oikeasti hauska vai olenko vain sanasokea? Koska mun mielestä tässä on aineksia Google Fight -klassikoksi. Silleen et hmm, kummin se vois olla... Mitä muut nettailijat tähän sanoo?

paljon pornoa lieksassa
Lieksa, tuo Suomen siveettömyyden tyyssija, kehto ja juurakko! Kandee varmaan ottaa Pano-Punnonen mukaan, niin tulee tyylipuhtaampaa jälkeä.

vaikeaa vai vaikeata
Molemmin saa sanoa, mun luvalla. Ja Kielitoimiston. Ei oo yhtään vaikeeta.


Huomenna alkaa viikonloppu. Haluaisin vain nukkuanukkuanukkua. Ja kenties hieman olla kemiallisesti sekaisin.

3 kommenttia:

Tinttara kirjoitti...

Pano Punnosen aika suunnannäyttäjänä käy vähiin. Ennen 9.9 se saa Äidin luvalla lähteä viimeiselle Panoreissulle, mutta sen jälkeen me kyllä jätetään ne hommat tyystin. Eilen se taas hoiti moisia puuhia, kun koitin kuivata sen tassuja. Viskasin pyyhkeen maahan ja huusin, että mua ei kyllä huvita enää yhtään mikään. Sitäkään ei enää huvittanut.

Tänään unta, huomenna kemiaa ja sunnuntaina unta. Avot, balanssi on siinä!

Sanavahvistuksena yski fisu humalassa: yyefis.

Mierolainen kirjoitti...

JEE, MEITSI!!! WUHUU!!! Antakaa pokaaleja tai edes pusu.

Mullekin oli tultu keulimista etsien kylään, en tajua yhtään. Erja Häkkinen alasti on karmaiseva mielikuva, joudun huuhtelemaan sen kaljalla tänään pois.

Lähetkö sä dokaamaan tänan? Mä oisin menossa katsomaan Crazy Madnessin tulevaa lämppäriä, Barbe-Q-Barbiesia.

Mä jouduin muuten tankkaamaan monta kertaa ton rivin "oikeinkirjoitus vastaakaan vastaakaan" enkä löytänyt mitään eroa. Onneksi tätä työpäivää on enää rapeat kaksi tuntia jäljellä.

Kesäminkki kirjoitti...

tsihih, pano-punnosesta tulee eunukki! ja se on OIKEEEEIIN! :D ja sanavahvistus oli naulan kannassa, nauroin ääneen sille.

mä en lähde tänään minnekään, paitsi kotiin kiukkuamaan. oon niin väsynyt, ahdistunut ja pahantuulinen, että luultavasti leikkaisin sultakin pään irti rikotulla pullonkaulalla vain siksi, että sanoisit mulle moi. yritän mennä keräämään itseni ja opetella elämään paremmin, jotta huomenna voisin olla ihmisten ilmoilla silleen suht koht turvallisesti.

ja mitä tohon oikeinkirjoitukseen tulee: niinPÄ!

onneksi työpäivää on enää 4 tuntia jäljellä. voi pimppi.