tiistai 12. elokuuta 2008

Sydän - lihaa kuin sikanauta.

Otsikko on, kenenkäs muun kuin Dahlmanin itsensä rustaama aforismi, joka osui myös minua niin sanoakseni nötköttiin. En tiedä, kuvaako se postauksen sisältöä juurikaan, mutta toisaalta mua ei myöskään liiemmin liikuta, jos ei. Sillä minä olen Minkki Kohtuuton, ja vaadin teitä viljelemään kovemmin! HAHAHAHAA!

Käytiin näkemässä nyt se valmis versio elokuvasta Käsky. Edelleen: tehkää itsellenne palvelus ja nähkää se! Se enskaa Finkkarin sivujen mukaan 29.8. ja on siis kertakaikkisen huikea, etten sanoisi että yksi parhaista koskaan näkemistäni. Sen katsottuaan voikin jälleen kerran pohtia, mitä tarkoittaakaan vanha mutta aina yhtä ajankohtainen hokema siitä, kuinka historia on aina voittajien kirjoittamaa.

Tänään on ollut jännittävä, melkein sietämättömän nipistelevä päivä. Mä olen muun muassa ylittänyt oman mukavuuskynnykseni soittamalla numeroon, jota en tiennyt ennen olevan olemassakaan tavoittaakseni ihmisen, jonka olemassaolosta kyllä olin vihillä. Onnistuin.
Lisäksi olen selvittänyt taustatietoja koskien lohikäärmeitä ja lepakoita. Sen onnistumisprosentista en uskalla vielä sanoa enempää.
Olen myös ajellut yhdeksikön raitiotievaunulla kumpaankin suuntaan olematta reitistä ihan varma. Elän reunalla.

Nuu eilen jo päästi kissan pussista, joten samapa se on kai sanoa tässäkin (lähinnä sanon sen siksi, etten sitten voi enää perääntyä ja siksi, että olen liian tohkoissani olemaan sanomatta): me ajetaan ensi keväänä sen kanssa prätkäkortit. Miten kuumaa! Nuu sanoi, ettei se piittaa niistä teknisistä yksityiskohdista, mutta mä ainakin haluan, että mun pyörä on sitten tehokas. Ja kypärästä tulee mattamusta. Voisipa alkusyksystä hypätä suoraan esims ensi maaliskuun loppuun, olisi monen asian suhteen (mutta eniten juuri tämän viimeksimainitun) kannalta ihan kamalan suotavaa.

Sitten Nuu: mä olisin kernaiten Lara Croftin ja Xander Cagen kaa. Tai sitten, koska olen suuruudenhullu ja päätöksiin kykenemätön sääntöjen taivuttelija, toiset mahdolliset olisi Catwoman (katso blogin oikea palsta) ja Dexter Morgan. Paitsi mä en enää muista, että oliko kyse deiteistä vai petipainista, mutta noiden kanssa voisin olla kummin vain.

Tekisi mieleni kimittää ja poukkoilla.

3 kommenttia:

Tinttara kirjoitti...

Mulla on tänään kaikkeen vastaus Samuli Vauramo. En pääse yli en.

nuunis kirjoitti...

xander cage on kyllä helvetin hyvä vastaus!

mäkin ntahdon ehdottomasti läpinäkymättömän visiirin mun kypärään. vitsi, niitä on varmaan kaikkia maailman laisia! näin muuten tänään KULTAISEN prätkän, se oli huisan näkönen, vaikka ite haluunkin mustan missä on kromisia kohtia.

sanavahvistus on iso cyborgilintu eyqbmu.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jos aiemmat kokemukset kulkuvälineistä liittyvät pääosin "normaaleihin perheautoihin" niin eiköhän valtaosa kaksipyöräisistä kuitenkin ole ihan riittävän tehokkaita, vaikka tehoa onkin oikeasti vain kaksi kolmasosaa perheautosta (ja massaa viidesosa).

Ei sillä, ettenkö naurettavan suurta tehoreserviä osaisi arvostaa, mutta... :)