torstai 21. elokuuta 2008

Ja takuulla sekaisin oon huomennakin

Elämäni tähtihetkiä:

- mennä Tavastialle erään kaikkien aikojen kotimaisen lempibändinsä keikalle ilman lippua, nimi listalla
- saada savukepaikkaleima hauikseensa muun paljaan käsivarsi-ihon puutteessa
- liikuttua kuullessaan Joutsenet akustisena ja joutua keskeyttämään mukanalaulaminen Oo siellä jossain mun -biisin kohdalla koko vartalon mittaisten kylmien väreiden pyyhkiessä yli
- jorata, pogota ja hosua hurmioituneena ja hikoilla hiusväriä poskilleen ja paidan kaulukseen

Mukana oli Nuu, mun kaikista rajoittuneesta musiikkimausta kärsivistä ystävistä se, joka tietää, miten a-sen-ne tavataan.

Kotimatkalla ei haitannut, vaikka ratikkaa joutui odottamaan. Ei haitannut, vaikka kotiinpääsy kesti. Ei haitannut, vaikka taivas enteili sadetta ja almanakassa on vielä huomisen kohdalla töitä.
Ei haitannut, koska ei oikeastaan edes tajunnut.


Tällaista on ehkä olla nuori:
kerrankin unohtaa kaikki se vakava
mitä on huomenna ja vittu ikinä!

- PMMP: Kesäkaverit

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Oli vissiin aika kova keikka? Mä oon tosi pitkään halunnut nähdä Pimpit livenä nimenomaisesti klubiympäristössä mutta ei ole osunut sopivaa hetkeä eteen vielä. Joka ikinen kerta kun oon Tavastialle mennyt nimi listalla, on se aina yhtä hykerryttävä hetki jotenkin. Täytyy vaan olla kovin "coolisti" siinä jonossa ja venailla, että pääsee sen saatanan ison poken kohdalle.

Sanavahvisteena Weetabixin venäläinen kapitalistiversio: buyevbix

Kesäminkki kirjoitti...

pemu on aina kova livenä, sehän on tieto. ja onhan se suotavaa pojan nähdä pimppi livenä edes kerran elämässään :D

ei mutta vakavasti, harmi ettei tullut puheeksi aiemmin, sillä mulla olis tosiaan ollut se lippu myynnissä. rajoittuneella musiikkimaulla tarkoitin tekstissä sitä, että nuu ei oikeasti edes pidä pemusta, mutta ymmärtää keikkojen päälle ja lähti siksi mulle seuraksi. ensin yritin kyllä kaupitella sitä lippua hyvän päälle ymmärtäville, mutta turhaan.