sunnuntai 31. elokuuta 2008

Happy-Go-Lucky

Tekisi mieleni vain virnuilla ääliömäisesti ja heitellä raivostuttavan omahyväisiä ja sisäänpäinlämpeäviä täkyjä. Koetan malttaa mieleni ja käyttäytyä täysikasvuisen ihmisen tavoin.

Eilen olin ensimmäistä kertaa elämässäni moottoripyörän kyydissä. Vähänkö oli ässää! Kuljen vain ympäriinsä suullani moottoripyörää imitoivasti päristen ja käsilläni kuvitteellisia kahvoja käännellen. 140 km / h Länsiväylällä ei ole koskaan tuntunut noin... orgastiselle.

Eilen keskustelin muun muassa USA:n infrastruktuurista, ystävyyssuhteista ja ruotsinkielisyydestä omassa kotona. Tarjoilin kahvia, olutta ja niitä Smurffi-vaahtiksia.

Eilen pääsin viimein Kuudennelle Linjalle sisäänkin saakka. Eilen kuulin elämäni ensimmäistä kertaa Niemistä & Litmasta livenä: erityisen viihdyttävää ja vinksahtanutta. Eilen näin Mierolaisenkin.

Eilen kiersin tsekkaamassa kantikset ja toteamassa, etteivät ne enää ole ennallaan ilman Rikasta Ystävää.

Tänään olen jo oppinut, mikä on maalämmön hyötysuhde verrattuna sähkölämmitykseen. Tänään olen joutunut kuuntelemaan Sakari Kuosmasen Onnen lyhteitä kiinni pidettynä. Tänään olen pysytellyt pedissä pitkälle iltapäivään. Tänään menen vielä Mustikkamaalle ja pizzalle.

Tänään olen hyvällä tuulella ja rauhoitettu.

6 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Oliko se toka setti yhtä hyvä kuin eka? Vaiko vielä parempi?

Moottoripyöräily on tosi ässää, mulla on ikävä kaksipyöräistä elämää.

Puolentoista tunnin päästä saa hampurilaista ja sen perään Batmania, mahtavaa!!!

nuunis kirjoitti...

kuulostaapa ihanalle. mun tekee aina mieli smurffi-vaahtiksia kun luen sun blogia.

(ps. mä oonkin menny kahtasataa hankkiksella)

Kesäminkki kirjoitti...

:D mistä sä mierolainen nyt puhutkaan taas? ei mekään jääty kattomaan sen ekan setin jälkeen niitä enää, oli liian kova himo käydä tsekkaamassa kantikset. joissa oli tylsää, eli oliskin kandenut jäädä vaan. mutta joo.

nuu: mä muistan ton kyllä. mutta tää olikin mun eka kerta, ja siksi ihan riittävästi. kyllä mäkin vielä jonakin päivänä... :)

Mierolainen kirjoitti...

Mistä mä puhuin? Viittasinko Niemisen & Litmasen toiseen settiin vaiko eilinen vs. tänään vaiko johonkin muuhun? En voi tietää.

nuunis kirjoitti...

joo ja sakothan tosta vaan saa ja joutuu raastupaan :D

kauheen ihastuttava toi mieron vika kommentti. ei tobellakaan voi tietää.

ps. mikä sanavahvistus on rxuzzzxx?

Kesäminkki kirjoitti...

ei mitään, anteeks. mä olen vain hieman levottomalla tuulella tänään, ehkä ihan ymmärrettävästi. sairas sika, siis mä.