tiistai 4. joulukuuta 2007

Olen dyyni. Huomenna olen obeliski.

Mikä on kevyiden kenkien painorajoitus?
Tällä kertaa en suinkaan ole huolissani itseni, tai oikeastaan kenenkään puolesta, ainoastaan melkoisen suivaantunut eilen bongaamastani lehtilööpistä. Olisko ollut Hymyssä tai jossain vastaavassa laatuaviisissa maajustiina-Teijan setä paljastaa Teijan olevan kevytkenkäinen! Mä en sitten kiukultani pystynyt edes poimimaan lehteä käteeni lukeakseni sen, joten seuraaviin kysymyksiini saattaa hyvinkin löytyä vastaus itse jutusta. Mutta: a) millähän setä moisen väitteen perustelee, b) mitä se sille kuuluu ja c) mitä hiivatin vikaa on kevytkenkäisyydessä? Anteeks nyt vaan.

Syntymäpäiväänsä voisi tuskin aloittaa paremmin kuin kirjaimellisesti kiipeämällä seinille. Tänään kokeilin ekaa kertaa negatiivista seinää: kauhean pitkälle en vielä päässyt, mutta juuri sen verran, että sain onnistumisen kokemuksen ja mun rakkaus lajiin vain syveni.

Eräs valtakausi näyttää olevan lopuillaan, aivan kuten olen viime aikoina uumoillutkin. Yhtenä todisteena tästä on tämänvuotinen onnittelijoiden järjestys, jonka suhteen pöydät ovat tyyten kääntyneet: päivän ensimmäinen mobiilionnitus tuli aivan toiselta suunnalta kuin tapana on ollut. Kai se on hyvä juttu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tää onnittelun viivyttely oli mun osalta aivan tietoista. Halusin antaa jollekin muulle mahkut olla eka ja tehä sun päivän :D

Mut onnee nyt sit! Klo on 15:39, monenneks ehdin?

Ja ihanaa et huomenna on Huominen!!!

D elikkäs T.