torstai 17. joulukuuta 2009

Jäljet

Pakkaan sen tavarat muovisäkkiin, jonka vien sen kantaravintolan pokelle odottamaan noutamistaan. Synttärilahjahupparin, jota se ei ehtinyt käyttää kertaakaan, t-paitoja, jotka ostettiin yhdessä sinä sunnuntaina, jona elämä oli helpompaa kuin mikään, joitain sukkia, joille ei koskaan löytynyt paria pesukoneesta, kauluspaidan, jota se piti synttärijuhlissani vajaat kaksi viikkoa sitten, jolloin kaikki oli täydellistä; suihkusaippuan ja deodorantin, jotka se toi kylppäriini välttyäkseen tuoksumasta villivadelmille ja karpaloille, hammasharjan, joka ehti olla telineessä omani vieressä miltei neljä kuukautta; nitojan, jolla se kiinnitti vetäviin ikkunoihini lisätiivisteitä; sen joululahjat, joita haalin nautiskellen jo etukäteen sen yllätysilmeestä.

Riisun sen sängynpuoliskolta lakanat ja vien pesuun, nuuhkimatta.

Poistan kaikki sen tekstiviestit, nekin, joissa se sanoo että kulta ja muru ja rakas ja että se ikävöi.

Enkä vitussa itke.

En.

En sellaisen vuoksi, joka suunnattomassa miehekkyydessään jättää minut Facebookissa.

16 kommenttia:

spooky kirjoitti...

Mitä vittua? Ei oo todellista.

Onna kirjoitti...

Aaaargh! Kypsyys kunniaan. Älä itke. Ja vaikka itketkin, niin pure hammasta. Mut on jätetty tekstiviestillä, mutta fb tuntuu vielä kakaramaisemmalta.

Kesäminkki kirjoitti...

joo, nyt voin sanoa nähneeni kaiken. ettei ihmisellä ole naamaa viedä kunnialla päätökseen sitä, minkä se on itse aloittanut, sitä mä halveksin melkein enemmän kuin mitään.

Lucy kirjoitti...

Voi murunen <3
Halauksia ja jaksamista. Jos haluat niin voin tuoda Katri-Helenan tekemään temppuja että sulle tulis edes vähän parempi mieli.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän tähän nyt sitten sanois... ei paljoa mitään fiksua.
-JL

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika. Tähän ei tämä blogiasi seuraava anonyymi kommentoi muuta kuin että olipas ihan uskomattoman lapsellista. Mutta hei, joulusi tulee ainakin olemaan mukavampi ilman tuollaista kakkakasaa kuin sen kanssa.

PYL kirjoitti...

No voi saatana.

Kardaanikissa kirjoitti...

Keulin puolestasi.

Kesäminkki kirjoitti...

joo, koira! tahtoisin muutenkin nähdä sen vähitellen, ois tosi jee :)
ja kaikille muille: kiitos myötätunnosta. ei tällä ystäväpiirillä pitäisi missään nimessä yllättyä, mutta oon aina silti aivan otettu myötätunnon määrästä kun paska osuu tuulettimeen.

Lucy kirjoitti...

Teemme siis treffit!
Kivvaa sanoo meikämandoliini!

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

No voi luoja mitä sikailua! Mua kyllä hämmentää miten ihmiset voi olla noin lapioita että siis facebookissa jonkun jättää, ei oo todellista, vaikka kyllähän se mun pitäis tähän ikään ja kokemukseen jo tietää... Paljon sympatiaa täältä satunnaiselta lukijalta!

Ja vaikkei se varsinaisesti lohdutakaan, niin parempi se on tommoisista vätyksistä päästä eroon. Vielä parempi tosin olis, jos miehet olis Miehiä eikä tommosia lusmuja, mutta se on usein vaan liikaa toivottu :/

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ihan uskomatonta (ennenkuulumatonta, pöyristyttävää ym), vähänkö hyvä että pääsit moisesta eroon jo aika aikaisessa vaiheessa. Yritähän jaksaa.

- Panu

Enne kirjoitti...

Vuosia takaperin mut jätettiin ex-tyttöystävän helmoihin (tai niiden alle) palaamisen takia, 4kk seurustelun ja hammasharjan kylppäriin muuton jälkeen. Asiassa ei sinänsä mitään ihmeellistä, mulle vaan tavallaan unohdettiin ilmoittaa tästä tilanteen saamasta uudesta käänteestä.

Jälkeenpäin ajatellen se oli parasta mitä elämässäni on koskaan tapahtunut. Muutaman viikon kuluttua tapasin nykyisen aviomieheni ja tajusin kaikkien edellisten tunteiden olevan vaan kaukaisia heijastuksia niistä tunteista, mitä mieheni saa minussa aikaan.

Tsemppiä pitkäaikaiselta lukijaltasi. Toivottavasti voit joskus myöhemmin muistella tätä aikaa niinkuin minä joskus, käänteenä kohti täydempää ja parempaa ja oikeampaa.

Kesäminkki kirjoitti...

maailma on jotenkin mennyt niin pilalle, että ihmiset selvästikin kuvittelevat voivansa sikailla miten sattuu ja kelle sattuu. no, ei taida auttaa kuin uskoa, että minkä taakseen jättää...

Rooibos kirjoitti...

Voi perkele. En paremmin osaa sanoa. Leuka pystyyn, kaulaliina tiukasti kaulaan ja tuiskua päin. Jos miehellä ei ole munaa jättää livenä, ei se ole sinun arvoisesi. Itse asiassa se on aika harvan ihmisen arvoinen silloin... Tsemppiä kilokaupalla!

ps. sanavahvistus on "cards", joka kyllä tukee sitä, että niin makaa kuin petaa ja että joskus se kolahtaa tuollaisten idioottienkin nilkkaan, koko maailma.