maanantai 13. lokakuuta 2008

Vain urhein meistä kaikista voi uhmata hurjaa heppaa!

Olen ollut nyt kahtena perättäisenä päivänä ensimmäisissä varsinaisissa tapaamisissa tämänvuotisten ja aivan muutaman päivän päästä alkavien Heppageimien tiimoilta. En voinut olla vertaamatta tunnelmia viimevuotisiin: nyt jo tunnen muutamia ihmisiä nimeltä eivätkä ne kaikki enää näytä samalle keskenään. Jokunen niistä tietää jopa minun nimeni.

En enää eksy joka kerta hissistä poistuessani. Uskallan ottaa ihan itse kahvia termarista odottamatta jonkun kehotusta ja popsin häpeilemättä pullasiivuja aina kun niihin yletän. Luullakseni muistan joitain expolaisiakin viime vuodelta, enkä joudu enää hallitsemattomaan paniikkiin niiden kysyessä minulta jotain.

Tiedän kaiken olevan hyvin ja hymyilemisen olevan sallittua, kun herra Pääjehu valehtelee räikeästi puhelimeen lukuisten todistajien läsnäollessa ja puhkeamalla sen jälkeen laulamaan Crocodile Rockia täysin varoittamatta. En häkelly, kun herra Sports Director - sivutoimeltaan vanha koulukaverini ja koulun Virallinen Komea Poika, joka näin aikuisiällä on vaihtanut sukunimensä tavanomaisesta stylempään ja mitä ilmeisimmin kieltänyt juurensa muutenkin - teeskentelee, ettei ole huomannut läsnäoloani koko päivän samassa huoneessa työskenneltyämme eikä myöskään moikkaa kävellessään käytävällä vastaan.

Tänään näin ensimmäisen hevosenkin. Se seisoi pääaulassa ja oli muovinen.
Uumoilen tästä tulevan vielä hauskaa.

5 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Onko luvassa lauantaina jotain massiivisia after partyja joissa on ihan törkeän paljon heppatsiksejä? :D

nuunis kirjoitti...

arvoisa herra laine, siis heppageimien jatkot on niin legendaariset ettei mitään rajaa. siksi en itse ole koskaan niihin uskaltautunut, sillä ratsastajia enemmän dokaa ainoastaan suomalaiset ratsastajat.

Anonyymi kirjoitti...

HAH on se vaan nii perkeleen irvokasta toi glitnirin sponssi tossa hoho. sori mä oon pilalla. ja mulla on kans tukholma-syndrooman oireita.

/f

ainii kivaa siis et siel on kivaa.

Kesäminkki kirjoitti...

hauskaa se ei ollut ainakaan niiden mielestä, joiden piti vielä tänään uusia koko geimien visuaalinen ilme vastaamaan oikeaa nimeä... ettekö voineet odottaa viikkoa, ettekö? irvokas on toisin sanoen juurikin täsmällinen termi.

m. laine: todellakin, bileet on luvassa kuten nuu tuossa kerskui. mä olen kerran osallistunut, ihan ulkojäsenenä, ja scorasin :D se ei kyllä valitettavasti ollut ulkolainen tallipoika, kuten uumoiltiin tsuumailuvaiheessa.

nuunis kirjoitti...

itse preferoin espanjalaisia tallipoikia. oi niitä aikoja kun täti oli nuori!

mutta tosiaan. kiitos glitnit ihan kaikkien puolesta.

ihan kun tää laitos tietäisi, että juon kaljaa iltapalaksi, kun se panee mut kirjoittamaan tällaisia: ctprtoax.