keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Anno domini 2008

Miten selittyy, että kaksituhattaluvulla henkilön seksuaalinen suuntautuminen aiheuttaa potkujen saamisen? Puolison poliittinen aktiivisuus, paskan liekki. Ei vain voi olla näin, ei voi.

Mitä minä sanoin, korusanoja kaikki resurssien lisäämiset. Kauhean surullista on se, että aina pitää oikeasti sattua se pahin mahdollinen, ennen kuin ymmärretään. Eikä aina silloinkaan.

Miksi muuten kunnallisvaalit tuntuvat kiinnostavan ihmisiä vähemmän kuin vaikkapa eduskuntavaalit, presidentinvaaleista puhumattakaan? Vaikka niissä kuitenkin ne perustavanlaatuiset valinnat tehdään.

Kaikki insinöörishenkiset kotileipurit varmasti ilahtuvat brittitutkimuksesta, joka on viimein ratkaissut onnellisen suhteen kaavan. Ihan heleppua!

Äh. En mitenkään jaksa olla kriittinen enempää. Noin kolmen viikon päästä alkavat jälleen vuosittaiset heppageimit, jossa toimin tänä vuonna ryhmänjohtajana. Tämänpäiväisen kokouksen perusteella ryhmässäni on jo puolet tarvittavista jäsenistä, joskaan yksikään ei ollut päässyt osallistumaan kokoukseen. Lisäksi itselläni ei ole juurikaan havaintoa, mitä esims toimenkuvaani kuuluu. Aika ässää.

Puolukkasiideri ei ole ollenkaan hupsumpaa juomaa.
Kevinin kirjoittajan uusin on kenties teemaltaan kapeampi kuin edeltäjänsä, mutta edelleen viehättävän joutuisalla kielellä kirjoitettua, maailmaltaan tutun tämänhetkinen ja rakenteeltaan kiehtovan kaksijakoinen, eikä yksiselitteinen ensinkään.
Tänään kynnykselleni oli ilmestynyt jälleen tuore Image, tuskin maltan odottaa sen iskeäkseni sen kimppuun.
Blaa blaa blaa. Olen ehdolla vuoden turhakkeeksi.

1 kommentti:

nuunis kirjoitti...

tässä on muuten ennakkosuosikki kilpasiskosi! en usko et pärjäät mua vastaan, olin ihan paskana kun olit linkittänyt tähän vaikka mitä, vaikka mullahan sanottavaa pitäisi olla kun luin kauppalehdenkin. HILJAA?