tiistai 1. heinäkuuta 2008

Hyvä uutispäivä!

Aamulla ensitöikseni luin Hesarista, että Teppo M.:n odysseiasta tehdään elokuva. Oliko vaikeaa arvata tuottaja? Ja mitä vetoa, niin elokuvan nimeksi tulee Levottomat - the Prequel, ja pääosaan palkataan joko Jasper Pääkkönen tai Peter Franzén. Kummatkin tosin tarvitsevat jonkinmoiset transukorkkarit mennäkseen täydestä kaksimetrisestä alfakaatajasta.

Yhdysvallat jatkaa avokatseisen edelläkävijän roolissaan. Nyt maahan ei päästetä enää hiv-positiivisia matkustajia. Muiden yhtä edistyksellisten ja humaanien valtioiden etunenässä marssii ylpeänä Kiina. Mitä seuraavaksi? Voitaisiinko ajatella, että rakennettaisiin esimerkiksi muovikupla koko liittovaltion päälle? Tai siirrettäisiin koko sikäläinen yhteiskunta maan alle, tai Kuuhun? Esim.?

Ruotsia ollaan selvästikin kuljettamassa kohti fasistista diktatuuria. Mierolaisenkin taannoin noteeraamasta hevarimaikan monouutisesta ei päästy kuin viikon päähän, kun jo ne ovat lihavuutta kriminalisoimassa. Onhan se nyt saatana rumaa, että ne läskit pennut saa lyllertää tuolla vapaana ja ostaa karkkiakin ihan omalla naamallaan! Vaan laitetaanpa kuvalliset rekisterit joka kiskan ja videovuokraamon kassoille, niin jo loppuu moinen vastenmielinen bakkanointi!

Se, ettei Ikellä enää ole salkkua, ei suinkaan estä sitä esittelemästä asiantuntevia ulkopoliittisia kantojaan. Ikellekin olisi hyvä vähitellen saada jonkinmoinen loppusijoituspaikka, sellainen, mistä sen ääni ei oikein kuuluisi mihinkään ja missä se ei voisi rikkoa mitään - paitsi itsensä. Onko kenenkään pihalla oikein syvää, kuivaa tai vähävetistä kaivoa?

Seppo "130 senttimetriä teräksistä bisnesvaistoa" Koskinen kunnostautuu tyylikkäiden asioiden Suomeentuojana. Mun mielestä on hienoa, ettei klassikoita, kuten topless-asiakaspalvelijoita jätetä suotta hamalle viime vuosisadalle! Koska jos dj katsoo paljaiden tissien parantavan ammattitaitoaan, täytyyhän sen saada ottaa se paita pois.

EM-fudiksessa ei yhtään dopingkäryä. Vielä. Harkitseeko kukaan Kari-Pekka Kyrön palkkaamista valmennustehtäviin?

Onneksi töissä ei ole niin kiire, etten ehtisi päivittää yhteiskunnallista tietämystäni.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vittu aamen. mä en just nyt pysty laajamittasempaan analyysiin ku henkka the banker sulattaa mun aivosoluja analysoimalla bemarin pellinmuotoja.

piis.

//f

Mierolainen kirjoitti...

Musta vähän tuntuu, että toi Teppo M.:n odysseia tullee olemaan aivan vitun tylsä. Voisinhan mäkin tehdä leffan "Mierolaisen rattovuosi" ja hoitaa näköiskasvoni (valitse mikä tahansa mieleisesi äärimmäisen komea miesnäyttelijä tähän) pääosaan. Parittelua tietty olisi tosi vähän mutta sitäkin enemmän todella tylsiä hetkiä.

Yhdysvallat imee persettä, samoin Kiina ja noi muutkin vastaavat demokratiat. Mulla olisi tosi hyvä kuva laittaa tähän kohtaan mutta joudun tekemään yhden kuvan kuvablogin näköjään. :)

Mäkin täällä jakelen omia tuomioitani, koska nimenomaisesti niitä vissiin pyysit. :D

Kesäminkki kirjoitti...

no todella! koska mielenkiintoista materiaalia sisältävä elokuva voidaan tehdä vain mielenkiintoa sisältävästä hahmosta, jolla on oikea persoona. musta on vaan jännä, että kaikki mediat on menneet aivan pähkinöiksi tästä "aikamme ilmiöstä". huoh.

heeiii, ja kuvaa kehiin joo-joo-joo! joo! haluun!

ja kiitos tuomioistasi, siksipä täällä kirjoitellaan. muuten voisin raapustaa mietteitäni pikkuiseen kirjaan, jonka kannessa olisi numerokoodinen lukko. :)

Mierolainen kirjoitti...

Toi vika toteamus oli vain "hauska" ristiviittaus sun kommenttiin. ;)

Kesäminkki kirjoitti...

sain. ja nauroin koko matkan kommenttilootalle ;)