maanantai 7. heinäkuuta 2008

Analyze this!

Mulla on taas se ongelma, että haluaisin kovasti kirjoittaa, mutta mulla ei ole yhtään omaa ajatusta päässä. Niinpä ajattelin, että katsottaisi yhdessä tilastoja! Voi, kuulen jo pienten karvaisten käsienne taputusta! Minäkin olen kovin innoissani, mennäänkö jo?

Ensinnäkin halusin saattaa tietoisuuteenne, että tämän kuun ensimmäisenä päivänä tämän blogin päiväkohtainen kävijämäärä ylitti ensi kertaa sadan. Se on aika huikeaa, sillä mä tiedän noin kahdeksan ihmistä, jotka lukee tätä. Kaikki muut on sitten, no, joitakuita muita, joita mä en ehkä tiedä ollenkaan. Omituinen ajatus; hykerryttävä ja vähän myös kauhistuttava.

Sitten kartan peittokuva kertoo, että mua on joku onnistunut toistuvasti lukemaan ainakin Espanjassa ja Tsekeissä. Yritin kovasti muistella, onko joku sukulainen mahdollisesti juuri nyt tuolla suunnalla. En keksinyt.

Mitä avainsanoihin tulee, ei edelleenkään ole Annan voittanutta: tänne on päädytty yhteensä 28 erilaisella siihen ja tuhmuuksiin tai alastomuuteen viittaavilla hakusanoilla. Aika hyvin, tykkään mä. Muita hakutuloksia ja mun mukanokkelia vastauksia seuraavana:

"isäm maallinen"
Tässä näemme elävän ja foneettisesti havainnollistetun ilmiön, jota me fennistit kutsumme jäännöslopukkeeksi. Toki tässä tapauksessa en voi pidättäytyä toteamasta, että mikäli ironia on tahallista, on se sattuvuudessaan harvinaisen riemastuttavaa.

"toivon että jonakin päivänä"
Niinhän me kaikki. Unelmat ovat ihmiselle elintärkeitä. Väittävät Bob Helsinki, King ja edellisen Nyt-liitteen juttu aiheesta.

*trendi tukat*
Tekee mulle ja Reinolle meidän hovi kampaaja Suomen Mansesterissa. Se on oikea saksi velho ja letti taikuri, joka loihtii meistä aina melkoisia tukka jumalia.

chihuahuan vesipää
Anteeksi, kaikki vaivasta kärsivät, mutta: HYI. Mun mielestä on pelottava ajatella hydrokefaalista pikkuhauvaa, enkä edes uskalla etsiä kuvahaulla.

coldplay masturboidessa
Mä uskon, että innostavampaakin musaa olisi saatavilla. Koska viimeistään tämä todella saa ihmisen kyynelehtimään toimituksen aikana. Uskoisin.

henkselit ratsastus
Itse käytin aikanani henkseleitä ratsipöksyjen kanssa. Toimivat hirmu hyvin ja olivat älyttömän fäshönit, joskin äärimmäisen hankalat talvisin vessassa käytäessä.
Jos tällä tämän sijaan oli tarkoitus hakea jotain kinkyjuttuja, niin niistä mä en tiedä mitään. Taaskaan.

hulk hogan t paidat
Jos et löydä tällaista kaupasta, voit aina käväistä Stockan seiskassa! Ps. Omat paidat painetaan sitten omalla vastuulla - painettu paita pitää pestä nurinkäännettynä maks. neljässäkympissä - se myös silitetään vain nurjalta puolelta.

huumori jumppa
Onko tämä se kilpailevan ketjun uusi tuntilanseeraus?

ilmaisia lääkärileikkejä
Olenko ymmärtänyt väärin, kun luulen, että leikkiminen on monesti juurikin ilmaista? Ellei sitten halua tehdä sitä autenttisessa ympäristössä, ammattilaisen kanssa. Sitä varten kannattanee hankkia kattava vakuutus.

muistoja - memebers
Typot on aina hauskoja! Vai eikö muka ole.

naked peffa
Varmuuden maksimoinniksi kahdella kielellä! Tämä teki muhun vaikutuksen: multilinguaali pyllynhimoaja.

tontut sukkahousuista
Mä en voi sille mitään, mutta luen tämän aina että -ssa, ja sitten mulle tulee kaikkia epäsopivia mielikuvia, joista en pääse eroon millään.
Ja onhan kaikille sitten selvää se, että ne sukkahousut on hyvä pestä ennen askartelutuokiota?

tuska festari tissi kuva
Hevi musiikki ulko ilma konsertti paljas rintainen gootti tyttö. Toisaalta tähän voi liittyä jokin mehukas paparazzijuttu, jota en tavallaan halua miettiä yhtään tämän enempää.

Lopuksi vielä mun henkilökohtaiset suosikkini:

kyl mä tiedän sut
Uu. Ja mä tiedän, missä sä käyt jumpalla.

miten tässä käy
Näytänksmä joltain kristallipallolta, häh?

ihastuksen välttely
Tämä on julma. Ja epäselvä: vältteletkö omia tunteitasi vai niiden kohdetta vai mitä haloo?

Lopulta kenties maailman paras googlaus ikinä:
tykkään susta
Mä olisin niin hyvä runopoika, koska juuri näin mä jättäisin mun ihastuksen koneen nettiselaimen auki.

Maanantai on kohta ohi, eikä se edes sattunut kauheasti. Ja ihan pian on seuraava viikonloppu, ja kohta mä saankin jäädä jo eläkkeelle.
Hyvinhän tää meni.

8 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

:D

Sata kävijää päivässä on tosi paljon. Meidän täytyisi ehkä juhlistaa sitä jotenkin. Otetaan kaljat esim.

Miten sulla on noin paljon typottavia hakureita? Hassua.

No ei mul täs sit muuta, meen itkemään jonnekin. :D

Mirva kirjoitti...

Miks kukaan ei tuu mun blogiin haku sanalla trendi tukat? Nyt tulee kyllä alemmuus kompleksi ja masis depressio. Vaikka on mulla kyllä tuota juuri kasvua, ehkä siks.

Tinttara kirjoitti...

No niin onkin viikonloppu!!

Sain eilen tekstiviestillä meidän menyyyyyyn! Aika hyvvää evästä on tiedossa. Ja jääkaapissa kuulemma sangriaa ja Fresitaa.

Kas, mä pystyn jo puhumaan alkomahoolista. Olen parantunut.

Kesäminkki kirjoitti...

m.: kalja on useimmiten oikea vastaus. otetaan. niin saat sen tulkkuskin sitten viimein.
ja mitä typottaviin hakureihin tulee, mä uskon tämän olevan kosminen kosto mun ikiaikaisesta pilkunniistämisestäni. jokin hakukoneiden jumalatar tietää, että mun pään verisuonet saa lystikkäästi ritisemään, kun kirjoittaa mahdollisimman monta yhdyssanaa erikseen tai muuten vain väärin. mutta mäpä hämäsin sitä, ja NAUROIN noille tuloksille! haha!

s.: sä voisit ehkä alkaa jakaa myös letitys vinkkejä tai ehkä julkaista kuvia erilaisista polkka tukka malleista. koska nyt sä olet luultavasti liian syvällinen tällaisille googlaajille.

r.: wihii! *tohk tohk*

Mierolainen kirjoitti...

Ai niin tosta Coldplaysta! Me ollaan muutaman kaverin kanssa päädytty pitkällisen aivoriihen kautta siihen lopputulokseen, että maailman alakuloisin juttu on masturboida suljetussa tivolissa vesisateessa ja itkeä samalla. Taustalla voisi kyllä oikein hyvin soida Coldplay.

Kesäminkki kirjoitti...

mulle tuli miero vähän paha olo.

Mierolainen kirjoitti...

Ootko syönyt liikaa karkkia? :D

Mutta koetapa itse keksiä kurjempi skenaario, ei ole helppoa se lain.

Kesäminkki kirjoitti...

eikun pari tikkaria vain. ja ensin meinasin laittaa, että mua alkoi itkettää, mutta sitten joku olis voinu luulla, että mä... no, tiedäthän.

ja siksipä se pahoinvoivuus iskikin, etten keksis vaikka miten yrittäisin. toi on niin masentava mielennäkymä.