maanantai 4. lokakuuta 2010

Day 06 - A song that reminds you of somewhere

Tämän kanssa minulla oli suunnattomia vaikeuksia ymmärtää tehtävänantoa. Onneksi ystäväni Nuu on minua niin paljon älykkäämpi, että hoksasi minun työntäneen epähuomiossa ylimääräisen preposition otsikkoon. Noinhan se on paljon hahmotettavampi. Ja nyt olen maininnut Nuun molemmissa päivän postauksissani, mikä on ehkä jonkinlainen arvo itsessäänkin.

No niin, takaisin asiaan. Kesän 2002 vietin Amerikan Keskilännessä, ranchilla työskennellen. Kuulostaa paljon hohdokkaammalle kuin itse asiassa olikaan: työpäivät olivat 14-tuntisia, hevoset visvaisia ja rupisia ja turistit ylipainoisia. Vuokraisäntämme antoi kuitenkin meidän ajaa uutukaista Dodgen pickupiaan. Siinä oli cd-soitin ja me olimme juuri löytäneet Nellyn. Luukutimme tätä täysillä luu ulkona ja elimme niin reunalla kuin jaksoimme. Se oli siistiä. Edelleen kun kuulen tämän, muistan ne omituiset ajat: sen kesän ja vielä kaksi seuraavaa talveakin, kun päivystimme silloisella The Clubilla neiti Sammakon kanssa kun emme voineet olla kotonakaan. Ja mitä siitäkin sitten seurasi, silloin helmikuussa 2004.

- Nelly: Hot in Herre

3 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

toi oikeesti kuulostaa niin siistille, että aion ignoorata sen, ettei se sitä oikeasti ollut, ja keskittyä vain omiin mielikuviini, joihin sopii oikein hyvin toi pick-up ja nellyn hot in herre. ja vaikka se heppa jonka nimi on george.

ja kiitti maininnoista, tunnen itseni kuuluisaksi ja muistetuksi :)

sanavahvistus on rypälelaji, josta valmistettua viiniä läikikkäillä hepoilla ratsastavat espanjalaiset cowboyt juovat: phincozo.

Kesäminkki kirjoitti...

sä muistit georgen! oh joy :) myös eräät illanistujaiset ovat siellä jääneet mieleeni: istuttiin melkein pimeässä yhden niistä asuntoloista pihalla ja juotiin kaljaa (jota minä ja sammakko haettiin huoltikselta kun muut oli alle 21) ja sen ranchin omistajan nuorimman pojan urheiluauto oli siinä pihassa ovet auki ja autosterkoista soi nelly. ja aina välillä sen piti käydä vääntämässä virrat uudelleen päälle, kun se auto sammutti itse itsensä määrävälein akun säästämiseksi. oi aikoja.

työnuu kirjoitti...

oijoi, kuulostaapa illanistujaisetkin hyville! :) kaikennäköstä kyllä.