sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Top of the Pops

Minä rakastan asioiden listaamista ja muiden tekemien listojen lukemista. Siksi meemit ovat minusta melko useasti paitsi antoisaa seurattavaa myöskin lystikästä ajankulua itsekin tehden. TK antoi virikkeen viiden just nyt -biisin listaamiseen. Alkuperäisen meemin mukaan ideana olisi listata uusia biisejä, mutta koska itse kuuntelen lähinnä kuulokkeilla itsevalittua musiikkia (tai sitten Radio Helsinkiä, mutta sieltä hurjan harvoin tulen poimineeksi artistin saati biisin nimeä, ja siksi olenkin valtaosan aikaa tutusti ihan parkkiksella), en oikein tiedä mitään uutta musaa. Tämän vuoksi siis teen oman top viitoseni sellaisista viime päivinä mieltä ja korvia lämmittäneistä tsibaleista. Järjestys on vapaa.

Rilo Kiley: The Frug
On vain jotenkin niin kovin hellyyttävää, kun lapsenääninen Jenny Lewis laulaa osaavansa matkia Robocopia muttei Smurffeja, ja

I can take my clothes off
I cannot fall in love

The Ramones: Sheena Is a Punkrocker
Edelleenkin. Tämä biisi tulee iänkaiken muistuttamaan minua kolmesta asiasta: kesästä 2008, Nuusta ja pullonsuusta juodusta viskistä.

Interpol: Evil
Jotenkin jylhä. Muita adjektiiveja en keksinyt, kuunnelkaa itse.

Anthony and the Johnsons: The Cripple and the Starfish
Anthonyn ääni on niin haavoitettu mutta samalla väkevä, että se tekee melkein mistä musiikista vain täysin jäljittelemätöntä. Tästä biisistähän kirjoitin vähän jo täällä.

Volbeat: Rebel Monster
Olen kuunnellut tätä bändiä vasta kovin vähän (mutta Dirty Licksejä vielä vähemmän, joten niitä en voinut halustani huolimatta mainita tässä), että tämä on oikeastaan ainoa niiden styge jonka edes tunnistan. Typerää ettei Youtube löytänyt siitä kuin liveversioita.


Nythän sitten kuitenkin intaannuin ihan vakavissani tästä koko hommasta ja aloin tutkia hittiradioiden soittolistoja. Uusia hyviä löysin seuraavat (tiedän, olen niin kovin ennalta-aavistettava):

Pink: So What
Koska Pink vaan on hullun kuuma. Ja tässä on oikeasti aikas lystikäs tuo itämäistonaalinen teema.

So, so what?
I'm a rockstar
I got my rock moves
and I don't need you

Metallica: The Day That Never Comes
Eihän tätä voi jättää mainitsemattakaan. Kai.

3 Doors Down: Train
Tämä on siis se sen uuden levyn oikeastaan ainoa kelvollinen biisi, junan lailla tuuppiva.

Disturbed: Indestructable
Olen edelleen varsin ristiriitaisin mielin koko yhtyeestä. Ne vetävät livelevyn perusteella niin paskasti studion ulkopuolella, etten ole yhtään varma. Mutta tämä nyt kuulosti muuten aika taatulle kamalle.

Viidettä en enää keksinytkään. Olisin halunnut kaikkien kiusaksi laittaa Fintelligensin uusimman, Hoida homma -biisin, mutten voinut kert se onkin aika huono. Höh.


Eilen tukkaa luultiin ensi kertaa oikeasti peruukiksi. Hihkuin riemusta. Nimettiin myös Svetlana ja Debbie sekä Marjorie ja Paula. Eikä Kuosman kanssa päästy Flamingoon sisälle saakka, vaan ajeltiin taksilla ympäri pääkaupunkiseutua. En kerrankin edes onnistunut suorittamaan mitään mainittavampia tyhmyyksiä, mutta silti tunnen olevani huono ihminen.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Se Metallican biisi on varmaankin koko levyn heikoin.

Ärsyttää kun oon töissä ja en voi kuunnella noita sun linkittämiä biisejä. Ehkä palaan illalla asiaan.

nuunis kirjoitti...

svetlana ja debbie sekä marjorie ja paula! <3