perjantai 8. helmikuuta 2008

Naapurillani on pylly-yskää.

Tänään haluaisin esittää Valituspäällikölle seuraavan kysymyksen: olisiko viimein aika alkaa parantaa kerrostaloasuntojen yleistä ääneneristystasoa?
Ja annetaankin nimimerkin Seinän takana paritellaan väkivaltaisen äänekkäästi ja aivastellaan sunnuntaiaamuisin vastata: "Kyllä olisi."

5 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Voitaisiinko samalla parantaa myös työpaikan (in)saniteettitilojen äänenvaimennusta?

yst. terv. nim.

"Selän takana naisten vessasta kuuluvien keski-ikäisten naisten piereskelyä ja siteiden repimistä vähän saatanasti vihaava"

nuunis kirjoitti...

kukaan ei halua asua mun vieressä, koska käyn öisin suihkussa ja pudottelen tavaroita kun koitan olla hiljaa, sitten itken parvekkeella koko yön ja kuuntelen bonjovia täysiä. niin ja toisinaan kirun kamalasti ja pää kolisee sängynpäätyyn, öh, unissani.

tulkaa tänne sanoon!

Kesäminkki kirjoitti...

senkin seksihullu! hirvee lortto, SINÄKÖ oot käynyt munkin naapurissa huutamassa ja tepastelemassa ja tupakoimassa liesituulettimen alla ja kaivertamassa laulun sanoja seiniin? tunnusta!

nuunis kirjoitti...

hehe, se saatetaan olla me, paheiden pariskunta ja riivauksen ammattilaiset! ei, kyllä mä yleensä pysyn ihan omassa kotona. aikamoisia syytöksiä kyllä, miten ne ehtiikin tota kaikkea :D

Kesäminkki kirjoitti...

ei ne paljon muuta sitten vissiin teekään. leikkaisivat tukkansa ja menisivät oikeisiin töihin, saatanat.